Филтрирай по:

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Кухни

ВАЖНО
Уважаеми клиенти, тази кухня по поръчка предлага голямо разнообразие от модули, размери и функции и се изготвя по индивидуален проект. По този начин ще можете да използвате оптимално свободното пространство в дома Ви. За повече информация, моля, обърнете се към нашите проектанти. Те ще изготвят проект на Вашата кухня и ще предложат най-добрата цена за Вас!

Благодарим Ви!
Арт. № 11111111803322

КУХНЯ ЙОРК


Кухня Йорк предлага избор от 25 модула, които се адаптират напълно към вашите нужди. Специално разработени модули с плавно затваряне на шкафовете. Възможност за индивидуално проектиране. Продуктите от тази серия са насочени към ценителите на класическия дизайн и качество, имащи усет за хармония и изтънчена представа за красотата във всеки детайл. Възможност за избор на цвят плот и висо

Характеристики:

- Корпус: ПДЧ
- Покритие на корпуса: Меламин
- Врати: МДФ
- Покритие на Вратите: Меламин
- Предлаганите плотове към кухнята са термоустойчиви.
- Плавно затваряне: Да
- Възможност за избор на цвят на корпуса: Не
- Възможност за избор на цвят на вратите: Не
- Дръжки: Метални
РАЗОПАКОВАНЕ
Не препоръчваме използването на ОСТРИ и РЕЖЕЩИ предмети, поради вероятността от срязване на дамаската и тапицерията. Наранявания от подобен характер не се разглеждат като рекламация

ПОДДРЪЖКА
- Поставяйте мебелите на не по-малко от 50 см. от всяко отоплително тяло или силен източник на топлина.

- За поддръжка на еко кожа и дамаска , използвайте микрофибърна кърпа навлажнена в разтвор от хладка вода и неутрален сапун. Какъвто и да е вид друго третиране с препарати може да увреди вашата дамаска или еко кожа.

- За поддръжка на естествена кожа се използват специализирани препарати.

ВАЖНО:
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски/декори с тези на екрана на Вашето устройство.