Любим детски свят

В света на приказките, суматохата, радостта и тревогите – точно там, където всяка сутрин изгрява слънцето, заедно с усмивките на нашите деца!

Цветно и вълшебно, творчески разпиляно и наситено, интересно и изпъстрено с емоции – местенцето на малчуганите у дома, в което родителите са просто важни гости...

Нашият асортимент има една особеност – той е богат и привлекателен, и вероятно ще се колебаете как да подходите разумно, като изберете хем необходимото, хем примамливото, хем и в унисон с желанията на децата... Но, тяхната зона трябва да е тематична и освен това – вдъхновяваща. Продуктите с мотиви от филмчета, с образи на любими герои, с причудливи форми и с креативни идеи, развиват въображението и любопитството на малките изследователи. Те се чувстват пълноценно и най-вече безопасно в тази приказна атмосфера, с която се идентифицират.

За творците с размах

Детските творчески и арт материали са едно безценно откритие! Флумастери, бои, пластелин, моливи и пастели; скицници, диамантени картини, печати и брокати – хич не им се чудете... Те са на достъпни цени, а предлагат в замяна чудеса! Насърчаването на фантазията и афинитетът към изкуството развиват комплексни умения при децата – пространствени, логически, изобретателни, будни и дори математически, без дори да е необходимо да се справят блестящо.

Ние сме насреща с предложения, размахът от вас!

За поспаланковци от класа

Детското спално бельо на Мьомакс е подбрано прецизно и с много внимание към най-търсените характеристики: първокласно качество, устойчивост при многократни изпирания и изключителна безопасност, особено към чувствителната и нежна кожа.

Остава заедно с поспаланкото да изберете най-впечатляващият дизайн, който да отговаря на неговите желания и на стила в дома ви, а после да го сгушите в меки и пухкави завивки, за да разберете сутринта в коя приказка от сънищата е бил главен герой...

Иии... няма повече играчки по земята!

Разбира се, че предлагаме интересни аксесоари за съхранение на играчки, книжки, моливчета и всякакви дреболийки от детския свят в дома, включително свежи кошове за пране, в които да сортирате само дрешките на децата.

Грабнете си един или няколко модела от тези практични и декоративни допълнения към колоритния интериор на дребосъка, оформете раздвижена зона чрез тях и се радвайте как детето се учи да прибира и да подрежда своите принадлежности.

 1. СВЕТЛОСИНЯ КВАДРАТНА КУТИЯ КУБИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 32/32/32h
  СВЕТЛОСИНЯ КВАДРАТНА КУТИЯ КУБИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 32/32/32h
  Специална цена 4,50 лв. вместо 7,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  СВЕТЛОСИНЯ КВАДРАТНА КУТИЯ КУБИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 32/32/32h БЯЛА КВАДРАТНА КУТИЯ КУБИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 32/32/32h ЗЕЛЕНА КВАДРАТНА КУТИЯ КУБИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ 32/32/32h

 

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik