Любим детски свят

В света на приказките, суматохата, радостта и тревогите – точно там, където всяка сутрин изгрява слънцето, заедно с усмивките на нашите деца!

Цветно и вълшебно, творчески разпиляно и наситено, интересно и изпъстрено с емоции – местенцето на малчуганите у дома, в което родителите са просто важни гости...

Нашият асортимент има една особеност – той е богат и привлекателен, и вероятно ще се колебаете как да подходите разумно, като изберете хем необходимото, хем примамливото, хем и в унисон с желанията на децата... Но, тяхната зона трябва да е тематична и освен това – вдъхновяваща. Продуктите с мотиви от филмчета, с образи на любими герои, с причудливи форми и с креативни идеи, развиват въображението и любопитството на малките изследователи. Те се чувстват пълноценно и най-вече безопасно в тази приказна атмосфера, с която се идентифицират.

За творците с размах

Детските творчески и арт материали са едно безценно откритие! Флумастери, бои, пластелин, моливи и пастели; скицници, диамантени картини, печати и брокати – хич не им се чудете... Те са на достъпни цени, а предлагат в замяна чудеса! Насърчаването на фантазията и афинитетът към изкуството развиват комплексни умения при децата – пространствени, логически, изобретателни, будни и дори математически, без дори да е необходимо да се справят блестящо.

Ние сме насреща с предложения, размахът от вас!

За поспаланковци от класа

Детското спално бельо на Мьомакс е подбрано прецизно и с много внимание към най-търсените характеристики: първокласно качество, устойчивост при многократни изпирания и изключителна безопасност, особено към чувствителната и нежна кожа.

Остава заедно с поспаланкото да изберете най-впечатляващият дизайн, който да отговаря на неговите желания и на стила в дома ви, а после да го сгушите в меки и пухкави завивки, за да разберете сутринта в коя приказка от сънищата е бил главен герой...

Иии... няма повече играчки по земята!

Разбира се, че предлагаме интересни аксесоари за съхранение на играчки, книжки, моливчета и всякакви дреболийки от детския свят в дома, включително свежи кошове за пране, в които да сортирате само дрешките на децата.

Грабнете си един или няколко модела от тези практични и декоративни допълнения към колоритния интериор на дребосъка, оформете раздвижена зона чрез тях и се радвайте как детето се учи да прибира и да подрежда своите принадлежности.

 1. КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  MODERN LIVING КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  Специална цена 5,00 лв. вместо 12,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
 2. КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  7,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

 

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik