Семейна томбола с кауза

УЧАСТИЕТО В ТОМБОЛАТА ПРИКЛЮЧИ! 
Благодарим на всички участници!

 

 

Вземи продукти за детската стая и можеш да спечелиш страхотни семейни награди от Истински мед.

Всяка покупка на детски продукти в периода 01.08-11.09.2022 г от категории Детски стаи, Офис бюра, Офис столове, Домашен текстил, Осветление, Килими и Малки мебели на стойност на и над 40 лв. може да участва в томбола за награди от Истински мед:

1. Голяма награда: Абонамент за една година към програмата „Осинови кошер“;

2. 1 бр. Пакет „Здраве за семейството“;

3. 1 бр. Пакет „Домашен уют“.

 
 

 

Голяма награда:

Абонамент за една година към програмата "Осинови кошер"

печели Гергана Младенова, гр. Монтана

1 бр. Подаръчен пакет "Здраве за семейството"

печели Росица Трайкова, гр. Варна

1 бр. Подаръчен пакет "Домашен уют"

печели Ангел Лазаревски, гр. София

 

Какво представлява платформата Истински мед:

Платформата "Истински мед" цели да се пребори с един негативен тренд, а именно измирането на пчелите в световен мащаб. В чисто икономически и финансов план стана ясно, че българските пчелари също имат нужда от подкрепа, тъй като са изправени пред много предизвикателства. Поради тази причина създадохме начин, с който да помогнем на пчелите и да подкрепим пчеларите.

Всяко бурканче мед директно финансира своя производител и същевременно помага за изграждането на устойчиво пчеларство в България. Накрая от всичко това печелят пчелите, защото давайки сигурност на пчеларите, ние им позволяваме те да правят това, което най-много обичат, а именно да се грижат за пчелите.

 

Какво е „Осинови кошер“:

Осинови кошер е програма за селектирани български пчелари, която има за цел да свърже потребителите и производителите на мед. Влизайки в уебсайта на Истински мед, потребителите имат възможност да разгледат абонаментни планове, да си изберат пчелар и според техните нужди и потребления на мед, да си изберат план, изцяло онлайн. Това дава сигурност на пчеларя, че продукцията му ще бъде реализирана на честна цена и му осигурява необходимото време да се грижи за своите пчели. А потребителите получават вкусен 100% чист мед доставен до техния дом, всеки месец. В момента в програмата участват над 25 пчелари.

Защо „Осинови кошер“ и как помагате?

Знаете ли, че ефектът от един осиновен кошер е 20+ кг мед, 60 000 нови пчели и 360 000+ млн. опрашени растения. Пчелите са едни от най-важните същества на планетата и съществуването им е от ключово значение за всички останали видове, включително за хората. Но пчелите са в беда. За последните 15 години близо 40% от тях са изчезнали в световен мащаб, а всяка година българските пчелари понасят все по-големи загуби.

Осиновявайки кошер, спасявате около 60 000 пчели и подкрепяте пчеларя, който ще се грижи за вашия кошер в продължение на една година. Всеки месец получавате меда, който вашите пчели са произвели и възможността да се запознаете с пчеларя, посещавайки пчелина, където вашите пчели живеят.

Интересни факти за пчелите и меда:

  1. За целия си живот една пчела работничка прави приблизително 1.5 супени лъжици мед - Пчелите работнички прекарват до една трета от живота си в събиране на нектар и прашец от медоносните растения.
  2. Медът е третият най-фалшифициран продукт в света – В днешно време храната става все по-важен фактор за нашето здраве. Затова е важно да знаем откъде идва тя, как се добива и кой я произвежда.
  3. Пчелата е единственото същество, което произвежда храна без срок на годност. – Има доказателства, че по време на археологически разкопки в Египет е открит мед, който е на средно 3000 години и е бил годен за консумация.
  4. Медът е с доказани антибактериални, противогъбични и антиоксидантни свойства. – Медът, неслучайно е наричан „течно злато“. Този сладък елексир е комбинация от витамини, минерали, ензими и антиоксиданти, които укрепват имунната система.

Ползи и лечебни свойства на меда:

   • В меда има важни антиоксиданти, предимно феноли и флавоноиди. Те намаляват риска от сърдечни заболявания, рак, спад на имунната система, различни възпалителни процеси.
   • Високата концентрация на захар в зрелия мед причинява смъртта на бактерии, гъбички и други паразити.
   • Медът съдържа над 20 витамини, минерали, аминокиселини и ензими.

Пълни условия

1. ОРГАНИЗАТОР НА ТОМБОЛАТА

1.1 Играта се организира и провежда от Мьомакс България ООД със седалище и адрес за кореспонденция гр. София 1331, бул. Европа №441, ЕИК 200197304, тел.0700 196 99 (“Организатор”).

1.2. С участието си в тази игра клиентът заявява, че е запознат с настоящите Официални правила и се съгласява да спазва тези правила, както и промените към тях, приети по реда на т.1.4.

1.3. Официалните правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на играта на уебстраницата www.moemax.bg/tombola-istinski-med

1.4. Организаторът на играта си запазва правото да допълва или променя Официалните правила, като се задължава да оповести промяната на www.moemax.bg/tombola-istinski-med

2. ПЕРИОД И ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТОМБОЛАТА

2.1. Томболата започва официално на 01.08.2022 г. и ще продължи до 23:59 часа. на 11.09.2022 г.

2.2. Томболата се провежда на територията на Република България, в специално създадената за целта на играта уеб страница www.moemax.bg/tombola-istinski-med

3. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

3.1. В томболата може да участва всяко физическо лице с местоживеене в България.

4. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

4.1. Право на участие има всяка покупка на детски продукти в периода 01.08-11.09.2022 г от категории  Детски стаи, Офис бюра, Офис столове, Домашен текстил, Осветление, Килими и Малки мебели на стойност на и над 40 лв.  във физически магазин Momax, или в онлайн магазин www.moemax.bg.

4.2. Участието се осъществява чрез попълване форма за участие, намираща се на www.moemax.bg/tombola-istinski-med и регистриране на номер на касова бележка, номер на онлайн поръчка, или номер на договор. Примери:

!!! Ако на касовата бележка липсва посочения в образеца номер, моля регистрирайте номера на договора, с който разполагате.

 

4.3. Един регистриран номер на касова бележка/онлайн поръчка/ номер на договор се счита за едно участие.

4.4. Един участник може да участва с неограничен брой реални номера на касова бележки, онлайн поръчки,  или номера на договор, стига покупките да са осъществени в периода 01.08-11.09.2022 г.

5. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

5.1 Наградите са:

    • 1 бр. едногодишен абонамент към платформата „Осинови кошер“
    • 1 бр. подаръчен пакет „Здраве за семейството“ от Истински мед.
    • 1 бр. подаръчен пакет „Домашен уют“ от Истински мед.

6. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ

6.1 Разпределението на наградите се осъществява на случаен принцип от всички регистрирали се участници.

6.2. Право на участие в разпределението на наградите имат само регистрирани по реда на т.4 от Официалните правила участници.

6.3. В случай че спечелилият участник е лице под 18 год. възраст, наградата се връчва на законния му представител (родител, попечител/настойник).

6.4. Наградата е лична, не може да бъде преотстъпвана или заменяна и няма паричен еквивалент.

6.5. Победителите са избрани на лотариен принцип чрез специализиран софтуер. Победителите ще бъдат оповестени публично на уеб страницата на играта www.moemax.bg/tombola-istinski-med и на фен-страницата на Организатора във социалната мрежа Фейсбук в рамките на 1 (един) ден след тегленето и потърсени от Организатора, чрез подадения от участника e-mail адрес и телефон, за получаване на наградата.

6.6. Не се предлагат алтернативни награди или парично съответствие на обявените награди.

6.7. Награда, непотърсена в срок от 2 (две) седмици след края на играта и обявяването на печелившия, автоматично се разпределя на лотариен принцип сред останалите участници в играта, регистрирани по реда на т.4 от Официалните правила. Участниците в играта, спечелили награда и непотърсили я в срок, посочен в т.6.7 губят правото да участват в допълнителното разпределение на непотърсените награди.

7. ОТГОВОРНОСТ

7.1. Организаторът не носи отговорност за невъзможност за осигуряване на участие в Играта при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол.

7.2. Организаторът на Играта си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на уеб страницата на играта www.moemax.bg/tombola-istinski-med. Измененията и допълненията (според случая) влизат в сила от деня на публикуването им.

8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Организаторът на играта поема задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни, предоставени от участниците в играта. С участието си в играта се счита, че клиентът дава изричното си съгласие личните му данни да бъдат използвани за търговски цели на Мьомакс България ООД. Базата данни за всички клиенти ще бъде обработвана при спазване на изискванията на ЗЗЛД.

9. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА

Организаторът има неотменимо право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с т.1 от Официалните правила, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik