ДОСТАВКА НА ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Не е необходимо да мислиш как новите ти мебели и аксесоари ще стигнат до теб – наш екип или екип на наш партньор, ще транспортира поръчката ти.

Каква е цената на доставка на продуктите в сайта?

Цената на доставка за онлайн поръчки, направени през www.moemax.bg се определя в зависимост от вида, размера и теглото на стоките, адреса за доставка и броя на артикулите в поръчката, по следния ценоразпис:

  от 0 кг до 5 кг. от 5,01 кг. до 10 кг. от 10,01 кг. до 15 кг. от 15,01 кг. до 20 кг. над 20 кг
до адрес 9,99 11,99 17,99 17,99 виж цените
до офис на куриер 8,99 9,99 15,99 15,99 виж цените

 

*Посочените цени са в лева с вкл. ДДС;

**В посочените цени не е включена такса "наложен платеж". При избор на опция за плащане "наложен платеж" автоматично се начислява такса наложен платеж, чиято стойност е процент от сумата на поръчката.
- до офис на куриер е 0,88%;
- до адрес е 1,76%;

Цената на доставка се калкулира автоматично в стойността на поръчката и е посочена под информацията за стоките в нея, като системата избира най-изгодната за клиента цена от различните възможности.

Забележка: В цената на доставката не е включено качване на стоките до входната врата и mömax, респективно куриерската фирма, няма задължение за разнасяне на доставените стоки. Доставката се извършва до посочения от потребителя адрес, като получаването на стока се извършва пред отворените врати на превозното средство. Ако искаш да се възползваш от услугата Разнасяне, можеш да се свържеш с нас за уточняване на детайли, след приключване на твоята поръчка.

Какви са опциите за доставка?

За пратки с по-малко тегло, доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. За тежки и обемни пратки, доставката се осъществява с транспорт от mömax или партньорска куриерска фирма.

Начинът на доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, са видими преди финализиране на всяка поръчка. Доставките с куриерска фирма Еконт са с опции за доставка до личен адрес или до офис на куриерската компания.

Какъв е срокът на доставка?

  • За доставка на налични стоки срокът на доставка е от 2 (два) до 7 (седем) календарни дни;
  • За доставка на неналични стоки с дълъг срок на доставка, същият се калкулира за всяка отделна стока във виртуалната количка. В този случай за очакван срок на доставка се взима най-късният срок от всички избрани артикули във виртуалната количка;

Срокът на доставка е отбелязан при завършване на поръчката, както и в имейла за потвърждение на поръчката.

При извършване на доставка с транспорт от mömax, денят и часът за изпълнението ѝ се уточнява с потребителя допълнително в телефонен разговор с представител на mömax.

Срокът на доставките може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни, със срока на неработните дни. При избрано плащане по банков път или на изплащане сроковете за доставка започват да текат от датата на получаване на цената на поръчката по банковата сметка на дружеството.

Възможно ли е поръчката да се плати на куриер чрез наложен платеж?

Опцията наложен платеж е валидна за всички продукти с кратък срок на доставка. Възможността за избор на опция „наложен платеж“ е видима при финализиране на всяка поръчка.

При избор на плащане чрез наложен платеж се начислява такса „наложен платеж“, която е платима заедно с цената на доставката.

За улеснение, бърза обработка на поръчката и за избягване на плащане на такса „наложен платеж“ mömax препоръчва да избереш плащане с банкова карта при завършване на своята поръчка.

Възможно ли е плащане с карта при доставка?

Всеки куриер и служител на "транспорт mömax" разполага с мобилно POS устройство, чрез което бързо и удобно може да се направи плащане с кредитна/дебитна карта.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik