Шкафове за обувки

Шкафове за обувки ( 63 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 63

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  149,00 лв.
 2. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  169,00 лв.
 3. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  149,00 лв.
 4. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  169,00 лв.
 5. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  149,00 лв.
 6. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  149,00 лв.
 7. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  169,00 лв.
 8. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  169,00 лв.
 9. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  179,00 лв.
 10. ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  ШКАФ ЗА ОБУВКИ
  179,00 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 63

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

Покупката на удобен шкаф за обувки е част от задачите, с които ни предстои да се занимаем, когато е наред обзавеждането на антрето и неговото модерно присъствие в жилището. В настоящия раздел предлагаме разнообразие от качествени модели, които можете да поръчате на ниски цени и с бърза доставка, така че да осъществите намислените проекти в кратки срокове. От онлайн магазин mömax предлагаме на клиентите си възможност да се насладят на приятен престой у дома, който започва още от вратата. 

Шкафове за обувки

Защо е важно да имаме шкаф за обувки в коридора

Както е важно да имаме спалня в крак с актуалните тенденции, така е важно да разполагаме и с шкаф за обувки, който да приляга на общия интериор, да е с функционално разпределение и да прави визията на коридора интересна. Основните предимства на тази мебел са:

 • Позволява удобното подреждане на обувките, а с след това и тяхното лесно намиране;
 • Шкафът за коридор е подходящ за всеки вид антре дори и ако то е с малка площ;
 • Може да се използва и за сядане, което прави влизането и излизането от жилището още по-приятно;
 • Предлага се в множество разновидности, така че всеки да може да открие възможно най-доброто интериорно решение според индивидуалните си потребности и изисквания;
 • Много добре допълва основното обзавеждане, което в тази част от дома се състои основно от закачалка, малък гардероб за връхни дрехи, помощна масичка и др.

Някои от продуктите в категорията са подходящи за много обувки, докато други са с по-компактни размери и могат да поберат само няколко чифта. При избора на шкаф за обувки се взимат под внимание предимно пространствените потребности, а като следваща стъпка се набляга на дизайна и цвета на компонента. 

Какви видове се предлагат в раздела

Рафтове за обувки

Тук предлагаме богата селекция от шкафове за обувки, които ще направят домашната атмосфера приятна и оригинална. Ето какви модели сме избрали за вас:

 • Вертикални и високи – не заемат много място и са топ опция за тесни пространства;
 • С пейка – удобни и практични, защото са 2 в 1 решение от класа. Освен за съхранение на маратонки, чехли, сандали и продукти за тяхното почистване и поддръжка, изпълняват ролята и на комфортно място за сядане; 
 • Големи – имат максимален капацитет, което ги прави пръв избор за хора, които се нуждаят от големи мебели с достатъчно пространство вътре в тях. Предлагаме ги с рафтове, които се използват според нуждите;
 • Метални – решение в индустриален стил. Те са бюджетен и практичен избор, който допада на всеки;
 • С плъзгащи врати – правят обстановката луксозна и са много подходящи за всякакви коридори. 

Предлаганите от нас стелажи за обувки са проектирани да осъществяват нагледна организация на всеки един чифт, който носим в ежедневието или искаме да приберем за следващия сезон. Шкафовете могат да бъдат огледални, с отворена конструкция или да са с вертикален дизайн, да са бели или кафяви, но във всички случаи трябва да са качествени и удобни.

Какво е важно при избор

Когато коридорът е едновременно модерно обособен, но и достатъчно практичен, че да го използваме по предназначение и с удоволствие, едва тогава можем да кажем, че сме се погрижили за всичко от край до край, че всяка една зона в жилището е умело адаптирана към рутината на ежедневието ни. Основните критерии при покупката на този компонент са:

 • Качество то винаги стои на преден план, защото именно от него зависи колко дълго време ще можем да използваме продукта;
 • Визия ако дизайнът на шкафа за обувки не ни допада и не се вписва в тона на основния интериор, присъствието на тази мебел ще се обезсмисли и дори ще окаже негативен ефект;
 • Бюджет от съществено значение е да се придържаме към определената финансова рамка, за да не натоварваме излишно портфейла си.

Изборът на шкаф за обувки е от огромно значение не само от функционална гледна точка, но и от естетическа. В mömax ще откриете много добри предложения от този тип, които можете да поръчате изцяло онлайн.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik