Стенни лампи, аплици

Стенни лампи ( 24 продукта )

Филтри

24 Артикули

 1. LED АПЛИК 3000K
  LED АПЛИК 3000K
  49,90 лв.
 2. АПЛИК
  АПЛИК
  29,99 лв.
 3. АПЛИК
  АПЛИК
  29,99 лв.
 4. АПЛИК
  АПЛИК
  29,99 лв.
 5. АПЛИК
  АПЛИК
  29,99 лв.
 6. АПЛИК
  АПЛИК
  Специална цена 16,99 лв. вместо 29,99 лв.
 7. АПЛИК
  АПЛИК
  29,99 лв.
 8. LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 7W
  LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 7W
  25,99 лв.
 9. LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 14W
  LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 14W
  37,99 лв.
 10. LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 7.4W
  LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 7.4W
  Специална цена 49,90 лв. вместо 105,90 лв.
 11. LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 11W
  LED ЛАМПА ЗА БАНЯ 11W
  Специална цена 59,90 лв. вместо 125,90 лв.
 12. АПЛИК
  АПЛИК
  62,90 лв.
 13. АПЛИК
  АПЛИК
  19,99 лв.
 14. АПЛИК
  АПЛИК
  19,99 лв.
 15. АПЛИК
  АПЛИК
  27,99 лв.
Филтри

24 Артикули

Стане ли дума за избор на осветление, нещата стават сериозни… Това е така, защото решенията са безкрайно много, което е и добра, и лоша новина. От онлайн магазин Mömax държим на това да предлагаме на своите клиенти качествени и модерни продукти, за да бъде изборът ви лесен и приятен – без да губите излишно време в лутане и колебания. 

В настоящия раздел сме предложили на вашето внимание богата селекция от лампи за стена, които са налични с интересни дизайни, цветове, осветителна мощност и цени. Ще видите стенни модели за баня и спалня, както и декоративни предложения, с които да добавите допълнителен блясък във вашия дом. 

За къде са подходящи лампите за стена

Тяхното приложение не може да бъде побрано в някаква точна рамка – използват се почти за навсякъде, включително и при обособяването на екстериора. Подходящи са за всяка една стая в жилището, като тук условието е да са избрани в правилния дизайн и сила на светене.

Категорията предлага стандартни лед модели, както и лампички-аплици с весела визия, подходящата за детската стая. Монтажът на лампите за стена е пряко свързан с целта на тяхната употреба, която в повечето случаи е акцентното осветление. Чудесен избор са за бани, коридори, за осветление до нощното шкафче и др. 

В какви разновидности ги предлагаме

Селекцията от осветителните тела за стена е разнообразна, а в раздела може да бъде разгледана по следния начин: 

 • Led аплици – предлагаме модели с интересен дизайн, така че всеки един от вас да може да открие подходящия спрямо интериорните особености на жилището си. На вашето внимание сме подбрали лед лампи с мощност от 4W, 6W, 12W и др. 
 • за баня – душ зоната е важно да бъде красиво обзаведена и добре осветена, за да можем да се насладим изцяло на СПА заниманията с релаксиращ ефект. Отново ще срещнете разнообразие от размери и цветови температури. Всеки един продукт от този вид е изработен от красиви и износоустойчиви материали, което гарантира неговата здравина и дълъг експлоатационен срок;
 • детски модели лампи за стена – те имат тематичен дизайн и са отлично решение за детски стаи. В Mömax ще ги откриете не само с много интересни визии, но и с перфектна изработка, която е много важна за тяхната продължителна употреба.

Изборът на лампи за стена е преживяване, в което главните герои сте вие, вашият дом и модата. Направете каквото е нужно и придайте очарование на всяка една от наличните стаи с Mömax!

нощни лампи за стена

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik