Готови кухни

Блок кухни ( 24 продукта )

Филтри

24 Артикули

  1. БЯЛА/СИВА БЛОК КУХНЯ ПЕТРА 1 РАЗМЕР 200/60/200СМ С ВКЛЮЧЕН ПЛОТ
  2. БЯЛА/СИВА БЛОК КУХНЯ ПЕТРА 2 РАЗМЕР 320/60/214СМ С ВКЛЮЧЕН ПЛОТ,ВИСОК МОДУЛ, ШКАФ ЗА ФУРНА И ШКАФ ЗА АСПИРАТОР
  3. БЯЛА/ЧЕРНА БЛОК КУХНЯ КЛАУДИА 1 РАЗМЕР 200/60/200СМ С ВКЛЮЧЕН ПЛОТ
  4. БЯЛА/ЧЕРНА БЛОК КУХНЯ КЛАУДИА 2 РАЗМЕР 260/60/200СМ С ВКЛЮЧЕН ПЛОТ, ШКАФ ЗА ФУРНА И ШКАФ ЗА АСПИРАТОР
Филтри

24 Артикули

Блок кухните са едно функционално, практично и удобно решение за всеки дом. Всеки декор би станал наистина оригинален и интересен с този вид кухненско обзавеждане, при което може да се избира между различни цветове, размери и стилове. Предлагат се също и готови модели и проекти. Те се съчетават с всеки вид обзавеждане и размери на стаи. Изключително практични, предлагащи много място за съхранение и удобни за всички ежедневни домакински задачи и домашен уют. 

В онлайн магазин Moemax.bg има голямо разнообразие от готови модели на промоционални цени, много размери и цветове, подходящи за всяка стая и вкус. Имате възможност за избор между готови модели и собствен дизайн, които лесно да се съчетаят с останалите мебели и елементи от интериора. Семпли и стилни, а също и доста издръжливи. Те са в множество конфигурации и са подходящи за всякакви проекти с цел превръщането на стаята в едно удобно, уютно и стилно място във вашия дом.

Видове блок кухни

Mömax предлага следните видове готови блок кухни:

  • малки в мини размери, съответно по-евтини, подходящи за по-тесни стаи, където да не заемат много място. Практични и лесни за употреба в домакинските дейности;
  • големи блок кухни те са предназначени за по-големи помещения и са с функция за повече място за съхранение на домакински потреби;
  • с барплот барплотовете са удобен и стилен елемент за ежедневното приготвяне на храна. Има огромен избор от материали на изработка, цветове и размери, като може да се използва и като маса за хранене;
  • модулни с готови, предварително сглобени шкафове с размери, удобни за поставяне и спестяване на време от чакане за индивидуална поръчка.

Как да поддържаме блок кухня

Готовите блок кухни са наистина компактни и създават удобство дори в стаи с ограничена площ. Стилно и устойчиво обзавеждане, от което всеки би останал доволен и би превърнал кухненския интериор в едно модерно, удобно и естетично място. За да запазим обаче целостта на качеството им, се препоръчва избягването на излагане на пряка слънчева светлина. В противен случай, могат да се нарушат цветовете, декора и тоналността. Не трябва да доближаваме до мебелировката на по- малко от 50 см силни отоплителни тела и електроуреди. При разопаковане да избягваме използването на остри предмети, за да не се повреди покритието на мебелите. 

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik