Обзавеждане за баня

За банята ( 558 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 558

Страница
 1. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЧАМП
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЧАМП

  От 119,00 лв.

  До 925,00 лв.

 2. ЕТАЖЕРКА
  ЕТАЖЕРКА
  16,99 лв.
 3. ЕТАЖЕРКА ЪГЛОВА
  ЕТАЖЕРКА ЪГЛОВА
  14,99 лв.
 4. НЕСЕСЕР ЗА БАНЯ
  НЕСЕСЕР ЗА БАНЯ
  4,99 лв.
 5. ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ
  ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ
  149,00 лв.
 6. ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ
  ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ
  159,00 лв.
 7. ЧЕТКА ЗА WC
  ЧЕТКА ЗА WC
  17,99 лв.
 8. ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ С 1 ВРАТА И 3 РАФТА
  ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ С 1 ВРАТА И 3 РАФТА
  449,00 лв.
  Различни варианти
 9. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ 2
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ 2

  От 209,00 лв. вместо 279,00 лв.

  До 1745,00 лв. вместо 2325,00 лв.

 10. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ

  От 149,00 лв. вместо 199,00 лв.

  До 1924,00 лв. вместо 2574,00 лв.

Филтри

Артикули 1-60 от 558

Страница

Водещ фактор за вътрешния ни баланс е жилищното обзавеждане, в т.ч. и това за банята. Изборът на актуален интериор в душ зоната е смислена причина да демонстрираме своето новаторско мислене, да подходим творчески, а след това и да реализираме и всички онези уникални идеи, които от дълго време са ангажирали съзнанието ни. 

Какви продукти ще видите в раздела

Разгледайте нашите продукти в снимки и се доверете на онлайн магазин Mömax - Вашето модерно решение, на което не можете да устоите. Ето какво сме подбрали за Вас в раздела:

 • Обзавеждане за душ зоната;
 • Мивки и смесители;
 • Аксесоари за баня;
 • Огледала;
 • Постелки за баня.

В тази категория ще откриете луксозни предложения за обзавеждане на помещението за къпане, които ще направят осъществяването на проектите възможно, а резултатите - повод за възхищение.

Защо обзавеждането за баня е толкова важно

Без значение дали имаме малка или голяма баня, нейното обзавеждане е добре да бъде ефектен прочит на най-актуалните модни тенденции, но и да е в тясна връзка с изискванията ни за перфектно качество, от което зависи и неговата дълготрайност. Какво ни дават този вид мебели? Ето какво:

 • Създават комфортна и практична обстановка за релакс, сутрешни освежителни процедури и СПА ритуали в банята; 
 • С тях превръщаме душ зоната от едно най-обикновено помещение в любима част от дома, където винаги прекарваме време с най-голямо удоволствие - защото това си е нашето време, което заслужаваме да е пълноценно;
 • Модерното обзавеждане за спалня е правило номер едно за всеки дом, в който динамиката е също толкова силно осезаема, колкото и тази по забързаните улици, които Ви приканват да се запознаете с тяхната суета.

Изберете нашите продукти, които ще Ви подкрепят в желанието да следвате модните тенденции в интериора, да ги интегрирате по многофункционален начин, а наред с това и да не правите компромиси с личните си предпочитания по много направления.

Какво можем да Ви предложим от магазин Mömax

Естественият стремеж на всеки един от нас, когато си е у дома, е да направи така, че да се почувства максимално удобно на собствена територия. Този въпрос занимава ума ни ежедневно, а понякога дори и ежечасно, защото знаем колко е важно да ни е добре, да успяваме да релаксираме на 100%, за да можем и на следващия ден да сме точно толкова ефективни, колкото сме били и днес - на всички нива.

Ние, от Mömax, разбираме напълно тази потребност, което на свой ред ни мотивира да не спираме да обновяваме продуктовия си каталог, правейки го още по-разнообразен и прекрасен. При нас ще откриете обзавеждане за душ зоната на ниски цени, каквито знаем, че очаквате, но най-вече - заслужавате! 

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

 

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik