Секции за хол

Секции ( 17 продукта )

Филтри

17 Артикули

  1. ХОЛНА СЕКЦИЯ ЛОРКА 195.5/35/170h ВКЛ. ТВ ШКАФ, ПОЛИЦА, ЕТАЖЕРКА И СТРАНИЧЕН ШКАФ В СИВ ДЪБ И ЧЕРНА ДЪРВЕСНА ТЕКСТУРА
  2. ХОЛНА СЕКЦИЯ ЛОРКА 195.5/35/170h ВКЛ. ТВ ШКАФ, ПОЛИЦА, ЕТАЖЕРКА И СТРАНИЧЕН ШКАФ В БЯЛ ДЪБ И ЧЕРНА ДЪРВЕСНА ТЕКСТУРА
Филтри

17 Артикули

Желанието да имаме красиво, функционално и организирано жилище не е достатъчно условие, за да успеем да постигнем интериорните си цели. Нужни са още и целенасочени действия, планиране и последователност в мебелирането и декорирането на всяка една от стаите в нашия дом. Важно условие е да обърнем внимание и на актуалните в момента модни тенденции, които постоянно се менят и това ни дава отлична възможност да правим още и още в името на собствения си комфорт.

Какви модели холни секции има в раздела

Ако търсите модерни интериорни решения за своя дом, в онлайн магазин mömax ще ги откриете на изгодни цени и в голямо разнообразие. Нашият продуктов каталог е изцяло адаптиран към съвременните трендове при жилищното обзавеждане и напълно отговаря на критериите за търсене, които нашите клиенти поставят при една такава покупка.

Работим с висококачествени продукти, които съчетават безкомпромисност, висока естетика и максимална практичност, която знаем е важна за всеки един от Вас. Тук, в този раздел за холни секции, всички наши бъдещи и настоящи клиенти ще открият нови модели дизайнерски мебели от този вид, които са раздвижени и перфектни за Вашия съвременен дом. Ще откриете страхотни идеи за това как бихте могли да обособите всекидневната и да внесете в нея повече стил и индивидуалност.

Какви са актуалните тенденции

Тенденциите при жилищното обзавеждане постоянно се менят. При дизайна на холните секции също се наблюдава динамика, като с всяка следваща година тяхната функционалност и концепция за естетика се подобрява значително. Днес са изключително актуални моделите с осветление, които излъчват изтънченост и са топ решение за много хора. Придават деликатен блясък на интериора и акцентират точно там, където има нужда от още малко фокус.

Съвременните модулни секции са също доста предпочитани, като този вид холна мебел е изцяло взаимствана от напредъка на 21-ви век и всичко онова, което новото време носи след себе си. Могат да се открият както в по-луксозни разновидности, така и в изразено класически стил, като и в двата случая ще останете в зоната си на комфорт, но и ще се докоснете до иновациите в света на интериора. Разгледайте нашия продуктов каталог и се доверете на предоставените от нас снимки за всеки един модел холна секция.

секция за хол

Как да изберете подходящ модел за дневната

Холната секция е мебел с висок принос за комфорта ни по време на престоя у дома. Използваме я за различни цели, като например да организираме семейна киновечер, да подредим любимите си вещи на видно за всеки от нас място, да завършим интериора във всекидневната и прочее. Тъй като холната секция ще е разположена на централно място в стаята, е от огромно значение да сме внимателни при избора ѝ и да обърнем внимание на абсолютно всеки един детайл от нейния дизайн:

  • Размер - големи, малки, ъглови, модулни секции и др.;
  • Брой рафтове, шкафове и отделения;
  • Разположение на отделните модулни елементи;
  • Материал за изработка - масивно дърво, ПДЧ, МДФ;
  • Цветово оформление - дъб сонома, сив, черен, шампанско и др.;
  • Допълнителни екстри - с осветление;
  • Марка - Based, Modern Lining, Ombra, Premium Living;
  • Цена - евтини и луксозни.

Избраната мебел трябва да кореспондира с останалите холни компоненти от обзавеждането на всекидневната и то във всяко едно отношение. Ако има някакви разминавания, това би попречило да постигнем желаните от нас резултати в дългосрочен план.

модерни холни секции

Защо да се доверите на mömax

Ние предлагаме разчупени и с добра изработка холни секции, които са изключителни във всяко едно отношение. Изберете ги от mömax, защото ние ще Ви предложим най-конкурентните цени, отлично обслужване и винаги голямо разнообразие от интериорни решения. Работим с богат асортимент от стоки на склад и можем да Ви гарантираме отличното качество на всеки един наличен артикул.

Бърза доставка до:

София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik