Офис системи

Офис системи ( 38 продукта )

Филтри

38 Артикули

 1. БЮРО АВАНТИ 120/67/76h В АЛПИНСКО БЯЛО И АНТРАЦИТ
 2. БЮРО АВАНТИ 160/67/76h В АЛПИНСКО БЯЛО И АНТРАЦИТ
 3. СКРИН САНЕ 114.1/29.6/77.5 СМ В ЧЕРНО И ДЪБ ВИНТИДЖ
 4. ЕТАЖЕРКА
  ЕТАЖЕРКА
  149,00 лв.
 5. ЕТАЖЕРКА
  ЕТАЖЕРКА
  229,00 лв.
 6. БЮРО
  БЮРО
  249,00 лв.
 7. БЮРО
  БЮРО
  279,00 лв.
Филтри

38 Артикули

Мебелите, които използваме на работното място или когато сме хоум офис, трябва да са най-вече удобни. Така ще сме максимално продуктивни при изпълнението на поставените ни задачи, което е много важно за постигането на отлични професионални резултати. Компоненти като бюрото, столът и шкафчетата за съхранение на документи и канцеларски материали са основният ресурс, на който разчитаме по време на престоя си в службата или дори у дома. Важно е да са функционални, с модерен дизайн и да са изработени от надеждни материали.

Какви продукти са налични в категорията

Ще видите комплекти и системи за офиса със съвременна визия и на достъпни цени. Сред предложенията ни са настолните комплекти за бюро и единичните артикули, които са от една и съща серия можете да ги комбинирате по ваш вкус, така че да се сдобиете с желания комплект на работното място. Предлагаме:

 • ъглови сектори доста практична система, ако в стаята няма много място за поставянето на голямо бюро. Могат да се комбинират с подходящи с шкафчета и рафтове, монтирани на стената;
 • етажерки обособяването на практичен работен кът е почти невъзможно без тяхното присъствие. Затова е препоръчително в стаята да има поне една в удачните размери и дизайн;
 • сгъваеми бюра отново още едно функционално решение, което ще намерите в този раздел на онлайн магазин Mömax. Сгъваемите бюра са идеални за малки офиси, за които се търсят компактни мебели като тези;
 • контейнери правилното съхранение на важната документация е задължително, а продукти като контейнерите със заключване дават възможност да се поддържа едно високо ниво на дискретности и сигурност;
 • скринове могат да бъдат част от готови комплекти и цели системи, както и да бъдат закупени самостоятелно;
 • шкафове затвореният им дизайн ги прави супер избор за работното място, където нуждата от място за подредба на архива е винаги налице.

Присъствието на всеки един от тези елементи ще помогне за добрата организация на пространството в офиса. От съществено значение е да се изберат системи в красиви цветове, които също така са и качествени.

На какво да наблегнете при избор на комплекти и системи за офиса

При покупката на офис комплект или цяла система насочете вниманието си към неща като материал (МДФ, ПДЧ, метал и дърво), цветовата схема, предназначението на въпросната мебел и нейните технически възможности, размерите и цената. Много е важно обзавеждането да отговаря на нуждите на служителите, за да могат те да изпълняват задълженията си с лекота. Заложете на офис комплект или на цяла система, която няма да заеме прекалено много площ, защото това ще наруши свободата на движение, а респективно и комфорта на присъстващите в помещението.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik