Помощни маси

Помощни маси ( 43 продукта )

Филтри

43 Артикули

 1. ПОМОЩНА МАСА
 2. ПОМОЩНА МАСА
 3. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  79,00 лв.
 4. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  79,00 лв.
 5. ПОМОЩНА МАСА
 6. ПОМОЩНА МАСА
 7. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  Специална цена 69,00 лв. вместо 99,00 лв.
 8. СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  Специална цена 49,00 лв. вместо 69,00 лв.
 9. СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  Специална цена 49,00 лв. вместо 69,00 лв.
 10. ПОМОЩНА МАСА
 11. ПОМОЩНА МАСА
 12. СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  229,00 лв.
 13. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  19,90 лв.
 14. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  19,90 лв.
 15. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  19,90 лв.
 16. ПОМОЩНА МАСА
  ПОМОЩНА МАСА
  49,00 лв.
 17. СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  СЕРВИЗНА КОЛИЧКА
  129,00 лв.
Филтри

43 Артикули

Понякога е нужно само още малко, за да бъде всичко идеално. Ефектен детайл или акцентен нюанс биха свършили отлична работа, когато искаме да декорираме някоя стая. Ако обаче фокусът е практичността, то именно помощните маси в раздела са оптималният вариант. Те се интегрират добре към всеки вид обзавеждане, могат да бъдат на колела или неподвижни, да са дизайнерски и в компактни размери, да се използват за сервиране или за други цели, за да се чувстваме улеснени в ежедневието. 

Какво е предназначението на помощните маси 

Те са малки, но с огромен принос за това да ни е винаги добре у дома, където освен практична организация, има и красота. Интериорни компоненти като помощните маси са функционално решение за кухня и за всяка една друга стая в жилището, за която искаме да направим нещо специално. Приложението на тази малка мебел е разнообразно, а именно: 

 • За легло. Помощната маса се поставя непосредствено до спалнята и играе ролята на нощно шкафче, върху което може да поставим всякакви лични вещи чаша с вода, телефон, книга и прочее;
 • За диван. Докато се наслаждаваме на комфортната си мека мебел, искаме всичко да е на ръка разстояние от нас. Това прави този вид помощни маси логично продължение на холния интериор;
 • За барбекю. Използва се за подредба на блюдата с вкусни ястия, които предстои да консумираме в компанията на семейство и приятели, любувайки се и на хубавото време навън. Пренасят се лесно и имат удобно разпределение;
 • За съхранение на хранителни продукти. Организацията на домакинството може да бъде и приятно занимание, ако разполагаме с мебели, като помощните маси, които позволяват нагледната подредба на провизиите;
 • Тоалетките за спални и кутиите за гримове. Дамите ще оценят високо това наше предложение, което ние от онлайн магазин mömax отново предлагаме на достъпни цени и с отлично качество.

Помощните маси са сред онези интериорни решения, за които се предполага, че нямат задължителен характер, но пък е добре да ги имаме, защото с тях обстановката вкъщи се променя значително. Естетиката се покачва, а усещането за практичност става все по-настоятелно. Неизползваните пространства се оползотворяват по модерен и удобен за всички начин, а основният интериорен замисъл си остава непроменен. 

Защо да изберете mömax

Продуктовият ни каталог е адаптиран към най-новите тенденции при жилищното и бизнес обзавеждането, като достъпните цени и огромният асортимент от продукти ни правят лидери на пазара. Съумяваме да поддържаме един добър баланс между цена, качество и естетика, а стилните и функционални решения са винаги с висок приоритет за нас.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik