Дъски и маси за гладене

Дъски за гладене ( 14 продукта )

Филтри

14 Артикули

 1. ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ
  ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ
  49,90 лв.
 2. ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ
  ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ
  Специална цена 44,90 лв. вместо 69,90 лв.
 3. ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ
  ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ
  Специална цена 49,90 лв. вместо 69,90 лв.
Филтри

14 Артикули

От някои неща не можем да се лишим. Например от хубава дъска за гладене, която да ни помага в организацията на домакинството. Тя е онова пособие, което използваме постоянно, а това означава само едно – изборът ѝ е наистина важен! И както всяка една друга категория продукти, така и тази е важна за нас, а това ни мотивира да подберем и направим достъпни най-добрите решения от пазара днес. Гладачните маси за дрехи в раздела са качествени, с модерен дизайн и налични за продажба на ниски цени. Изберете ги през онлайн платформата ни и се насладете на едно по-приятно ежедневие. 

Важен атрибут ли е дъската за гладене 

Доста от домакините прекарват голяма част от времето си, гладейки на нея облеклата на цялото семейство. Ето какво е по-характерно за нея: 

 • дъската за гладене трябва да е стабилна и с оптималните размери – така гладенето ще ни спори, а на финала ще постигнем желаните резултати – добре изгладени дрехи, които е удоволствие да носим;
 • важно е не просто да се сдобием с подобна домакинска вещ, но и да я изберем по правилен начин – размери, материали за изработка и външен вид; 
 • можем да я съчетаем с ръкавник или да я използваме самостоятелно, но и в двата случая ще останем доволни от нейното присъствие – масите за гладене на ръкави са компактна и много полезна придобивка, която е хубаво да имате.

Купете дъска за гладене от магазин Mömax, където винаги има голямо разнообразие от решения за дома, промоции и разпродажби през цялата година, качествени стоки и чудесно обслужване. Нима ви е нужно повече, за да ни се доверите? Купете гладачна маса или друг артикул от Mömax и се насладете на едно пълноценно битуване и красив дом! 

Как се използва 

Употребата на гладачната дъска е много лесна и дори приятна. Тя се свързва с нейното безпроблемно сгъване и разгъване, като може да изпълнява и ролята на сушилка. За да приведем в приличен вид намачканите дрехи, трябва да ги поставим в правилна позиция и да ги местим, така че да не пропуснем нито една зона. Дори и да не гладим всеки ден, можем да държим дъската постоянно разпъната и да подреждаме облеклата, които възнамеряваме на обработваме с ютията. 

В какви разновидности е налична в раздела 

Категорията предлага дъски за гладене в малки и по-големи размери, ръкавници и калъфи. Някои от масите са налични в различни цветове и дизайни, които можете да селектирате при поръчка. Към тях има и метална поставка за ютия, така че да ви е максимално удобно, докато се грижите за своите тоалети. Разгледайте продуктовия ни каталог и изберете артикул в подходящите за вас размери и външен вид.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik