Стоки за дома

Домашни потреби ( 551 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 551

Страница
 1. ПОМОЩНО СТОЛЧЕ
  ПОМОЩНО СТОЛЧЕ
  14,99 лв.
 2. ДЪЖДОБРАН
  ДЪЖДОБРАН
  8,99 лв.
 3. СТОПЕР ЗА ВРАТА
  СТОПЕР ЗА ВРАТА
  6,99 лв.
 4. МАРКЕРИ
  МАРКЕРИ
  7,99 лв.
 5. КОФА С МОП
  КОФА С МОП
  24,99 лв.
 6. ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ
  ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ
  3,99 лв.
 7. МОП
  МОП
  16,99 лв.
 8. РЕЗЕРВА ЗА МОП
  РЕЗЕРВА ЗА МОП
  2,99 лв.
 9. СПРЕЙ МОП
  СПРЕЙ МОП
  19,99 лв.
 10. МОП
  МОП
  14,99 лв.
 11. КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  14,99 лв.
 12. КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  23,99 лв.
 13. КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  20,99 лв.
 14. СТОТЕР ЗА ВРАТА
  СТОТЕР ЗА ВРАТА
  6,99 лв.
 15. РОЛЕТКА
  РОЛЕТКА
  2,99 лв.
 16. ВОДНИ БОИ
  ВОДНИ БОИ
  6,99 лв.
 17. ЧЕТКА
  ЧЕТКА
  4,99 лв.
 18. СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  59,90 лв.
 19. АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  Специална цена 6,99 лв. вместо 9,99 лв.
 20. ЛЕГЕН 8Л
  ЛЕГЕН 8Л
  3,99 лв.
 21. ЛЕГЕН 15Л
  ЛЕГЕН 15Л
  6,99 лв.
 22. КОФА С КАПАК 9.5Л
  КОФА С КАПАК 9.5Л
  6,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 551

Страница

Домашните потреби са предмети, които са необходими, за да поддържате дома безпроблемно. Това са домакинските стоки от първа необходимост и включват елементи, които осигуряват комфорт и безопасност. В онлайн магазин Mömax предлагаме евтини потреби за дома, които да ви позволят да го поддържате в максимално подредено и приветливо състояние. 

Какво ще откриете при нас?

На първо място сред нашите предложения са кошовете за пране. Те са изключително практични и удобни за всекидневна употреба, като материалите за изграждане, от които можете да избирате, включват дърво, пластмаса и полипропилен текстил, бамбук и други. Кошовете на по-ниски цени предлагат практичност и са достатъчно устойчиви, за да ви свършат работа в дългосрочен план, докато малко по-скъпите добавят и допълнителна естетика към вашия дом.

 

Друг популярен продукт сред домашните потреби са кофите за отпадъци. Контейнерите за отпадъци са там, за да съхраняват боклука на едно място, просто и практично. Те са един от онези предмети, чиято стойност не осъзнаваме, тъй като сме твърде свикнали да ги използваме. Сайтът ни предлага широк набор от стоки в това направление, от напълно обикновени пластмасови кошчета до модерни и практични такива.

 

Кутиите за съхранение могат да се използват за пазене на неща, които вече не се използват у дома, но все още са достатъчно ценни, за да ги държите. Поставянето им на сигурно място позволява на собственика да освободи място за по-често използвани предмети. Това е най-добрият начин да разчистите пространството, в което живеете. Във нашия магазин за дома можете да намерите различни типове, които да ви помогнат в ежедневието.

 

Дъските за гладене са друг тип особено необходими домашни потреби. Те дават възможност да поддържаме дрехите си в максимално добро състояние и нямат заместител сред потребите за къщата. Избирането на правилната дъска за гладене може да ви осигури допълнителен комфорт в ежедневието.

 

Други популярни домашни потреби в нашия онлайн магазин включват:

 • Закачалки;
 • Почистващи пособия;
 • Стълби;
 • Кошници;
 • Сушилки.

Цените на тези домашни потреби варират спрямо техния материал, марка и обем. Използвайте опцията за филтриране, за да намерите най-подходящите за вас.

евтини домашни потреби

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik