Кухненски мивки и смесители

Кухнята е едно от най-важните помещения във всяко жилище. Тук се приготвя храната и се съхраняват различните домакински принадлежности. Това е причината хората да отделят толкова внимание на обзавеждането и избора функционални аксесоари. 

Освен да поръчате подходящи шкафове и уреди е важно да откриете подходяща мивка и качествен смесител към нея. Тези артикули трябва да отговарят на вашия вкус и да направят пространството, в което миете съдовете, още по-приветливо и комфортно. За да поръчате правилните аксесоари, е нужно да отделите малко време и да разгледате представените в каталога комбинации.

Как да изберете точните мивка и смесител за кухненския кът?

Има редица фактори, с които е добре да се съобразите, когато търсите подходящо кухненско оборудване. Специално внимание отделете на стила на обзавеждане. В каталога има различни съвременни серии и красиви комплекти, чрез които лесно ще направите пространството стилно и добре оформено. Щом желаете да инвестирате в нова мивка и смесител ви предлагаме следните критерии за избор:

  • материал за изработка на мивката – едни от най-предпочитаните модели са тези от гранит и полимермрамор. Покритието е устойчиво на надраскване и абразивни препарати. Имат антибактериална защита, тъй като в направата им са добавени сребърни йони. Хубаво е смесителят да бъде от същата продуктова серия;
  • дизайн и размер – кухненската мивката може да е квадратна, правоъгълна, елипсовидна или кръгла. Дизайнът е добре да се съобрази с мястото, на което ще я поставите и със стила на помещението. Размера определете спрямо това дали разполагате със съдомиялна, или тук ще миете и по обемни съдове. Може да поръчате малка или голяма в зависимост от свободното пространство;
  • разположението на кухненския смесител – монтажът най-често е стенен или стоящ. Съобразете се с това дали мивката има отвор за батерия, или е без. Смесителят трябва да е функционален, затова ви препоръчваме и чучур, който стига до центъра ѝ.

Моделите, които ще откриете тук, са много оригинални и практични като изпълнение. Дизайнът е модерен в крак с последните интериорни тенденции. 

Защо да се доверите на Mömax?

Всеки дребен детайл в кухненския кът е важна и неразделна част от интериора. В онлайн магазина и в шоурума откривате богато разнообразие от аксесоари, които ви дават възможност да организирате пространството максимално удобно и красиво. Цените са в широк диапазон и всеки ще намери продукт, който се вписва в личния му бюджет. Периодично се предлагат изгодни промоции и отстъпки, благодарение на които ще се сдобиете с мечтаните кухненски аксесоари.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik