Аксесоари и прибори за готвене

Готвене ( 658 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 658

Страница
 1. ТИГАН ДЪЛБОК 28CM
  ТИГАН ДЪЛБОК 28CM
  36,90 лв.
 2. ТАВА ЗА ПЕЧЕНЕ
  ТАВА ЗА ПЕЧЕНЕ
  14,99 лв.
 3. ТАВА ЗА ПЕЧЕНЕ
  ТАВА ЗА ПЕЧЕНЕ
  17,99 лв.
 4. КУТИЯ ЗА ХЛЯБ
  КУТИЯ ЗА ХЛЯБ
  26,99 лв.
 5. КУТИЯ ЗА ХЛЯБ
  КУТИЯ ЗА ХЛЯБ
  26,99 лв.
 6. ФОРМА ЗА МЪФИНИ 12БР
  ФОРМА ЗА МЪФИНИ 12БР
  Специална цена 23,99 лв. вместо 31,90 лв.
 7. СТЪКЛЕН КАПАК
  СТЪКЛЕН КАПАК
  9,99 лв.
 8. КУТИЯ ЗА ХРАНА 1.2Л
  КУТИЯ ЗА ХРАНА 1.2Л
  2,99 лв.
 9. КУТИЯ ЗА ХРАНА 1.7Л
  КУТИЯ ЗА ХРАНА 1.7Л
  3,49 лв.
 10. КУТИЯ ЗА ХРАНА 2.4Л
  КУТИЯ ЗА ХРАНА 2.4Л
  3,99 лв.
 11. КУТИЯ ЗА ХРАНА
  КУТИЯ ЗА ХРАНА
  3,99 лв.
 12. ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ
  ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ
  Специална цена 13,99 лв. вместо 19,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 658

Страница

Здравословното хранене изисква грижа и внимание в кухнята. Така, както подбираме хранителните продукти, когато пазаруваме, по същия начин трябва да внимаваме в какво и как ще ги сготвим.

кухненски аксесоари

Какви прибори за готвене да използваме

Употребата на некачествени прибори за готвене може да развали вкуса на храната и да предизвика здравословни проблеми. Съществуват разнообразни кухненски съдове и прибори за готвене и без да познавате качествата и свойствата на всеки материал, от който те са направени, няма да знаете как правилно да ги използвате. Сред най-предпочитаните материали за готвене са топлоустойчивите силиконови, следвани от неръждаема стомана, мед, алуминий и чугун. Изборът на набор от инструменти зависи от конкретното ястие, което сте забъркали и от количеството топлина за неговото приготвяне.

кухненски текстил

Видове аксесоари и прибори за готвене

В онлайн магазина на Mömax ще откриете невероятно разнообразие от аксесоари и прибори за готвене на добри цени, разпределени в следните категории:

 1. Ножове и дъски за рязане – ножовете включват най-използваните видове в кухнята – на главния готвач, универсален, за белене, за зеленчуци, за хляб, за обезкостяване, за месо, сантоку. Домакинските дъски за рязане са дървени, стъклени или пластмасови, с различни размери, някои от тях с атрактивна украса.
 2. Рейлинг системи – най-различни поставки, етажерки, закачалки и други приспособления, които създават удобство в кухнята. Предназначени са за различен монтаж.
 3. Кухненски текстил – най-различни кърпи, престилки, ръкохватки и ръкавици, изработени в свежи цветове и закачливи украси. 
 4. Кухненски пособия – в тази категория можете да избирате между лъжици за сервиране, щипки, цедки, гевгири, белачки, шпатули, бъркалки, фунии, формички за кексчета и мъфини, рендета, подложки, мерителни кани и др.
 5. Съдове за съхранение – на ваше разположение са кутии, буркани и бутилки, които са незаменими за всяко домакинство. Някои са предназначени за прибиране във фризера, други са удобни за обяда в офиса.
 6. Тигани – с различни размери, включително такива за палачинки и паеля. Когато нямате възможност да си купите висок клас грил или не намирате свободно място за него, грил тиганът е добра алтернатива.
 7. Тенджери – с удобни дръжки и плътно прилепващи капаци. Има малки, големи и средни размери.
 8. Съдове за печене – подходящи купи, тави и форми, с които печенето е като детска игра.

Можете да купите както единични бройки, така и цели комплекти, включително луксозни принадлежности

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik