Електроуреди

Кухнята е едно от най-важните места във всеки дом. Ако желаете да я обновите не бива да пропускате модерните домакински електроуреди. В онлайн магазин Mömax ще откриете всичко необходимо. Очаква ви широка гама от актуални модели бяла техника, фурни за вграждане, котлони, абсорбатори и дребни уреди. Това са основни артикули за кухнята, с които готвенето ще бъде удоволствие. Дизайнът е впечатляващ и ще може лесно да ги комбинирате с интериора на помещението. Цените на предлаганите модели са достъпни, предвид високото качество на изработка.

Какви печки ви очакват в този раздел?

Без тези домакински електроуреди няма как да готвите и да имате практична кухненска среда. За всяко семейство е важно да открие подходящия модел, спрямо пространството което обзавежда и това колко често се приготвя храна. Не пропускайте да разгледате:

  • фурните – сред вариантите, които ще откриете в каталога са добре познатите с електрически нагреватели, но също така и модерните фурни с конвекция. Вентилаторът осигурява равномерно разпределение на въздуха, за по-добро изпичане. Благодарение на функционалностите ще поднесете прекрасни ястия. Иновациите ви позволяват да избирате силата на парата и така да контролирате целия процес. Чудесен начин да правите любимите си печива;
  • котлони – хората, които са се доверили на модерното обзавеждане, предпочитат плотовете за вграждане от висок клас. Изберете между газови, керамични или индукционни. Те могат да бъдат с различен брой котлони. Поръчайте вариант според потребностите си. Не е нужно да регулирате силата на котлона, защото иновативните разполагат със сензори според това какво готвите или пържите;
  • микровълнови фурни – полезни в съвременното ежедневие. Снабдени са с различни екстри и разнообразни програми. Има и някои доста евтини варианти.

В кухнята прекарвате известно време и е важно домакинските електроуреди, които притежавате да са модерни и практични. Процесът по готвенето може да бъде много приятен и да ви разтоварва, вместо да го чувствате като задължение.

Кои са другите важни домакински електроуреди?

В каталога ще разгледате интересни неща, които е задължително да присъстват в едно жилище. Те ще направят ежедневието ви по-удобно и комфортно. Ще споменем няколко важни домакински електроуреда:

  • хладилници – при нас ще откриете големи модели с фризер и малки по-компактни. Модерните хладилници разполагат с различни екстри като бързо замразяване, охлаждане, контрол на влажността и други;
  • съдомиялни – ще разполагате с различни програми в зависимост от това колко замърсени съдове миете, а също и функция отложен старт;
  • перални – тези домакински електроуреди могат да бъдат и вградени, за да създадете елегантен кухненски интериор. Има и комбинирани със сушилня.

Освен бялата техника ще намерите и дребни домакински електроуреди като кафемашини, блендери, сокоизтисквачки и други.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik