Смесители и мивки за баня

Мивки и смесители ( 61 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 61

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. ПОРЦЕЛАНОВ УМИВАЛНИК
  ПОРЦЕЛАНОВ УМИВАЛНИК
  249,00 лв.
 2. ПОРЦЕЛАНОВ УМИВАЛНИК
  ПОРЦЕЛАНОВ УМИВАЛНИК
  Специална цена 179,00 лв. вместо 249,00 лв.
 3. СТОЯЩ СМЕСИТЕЛ ЗА МИВКА
  СТОЯЩ СМЕСИТЕЛ ЗА МИВКА
  Специална цена 79,00 лв. вместо 139,00 лв.
 4. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  29,00 лв.
 5. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  39,00 лв.
 6. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  49,00 лв.
 7. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  49,00 лв.
 8. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  49,00 лв.
 9. ПОРЦЕЛАНОВ УМИВАЛНИК
  ПОРЦЕЛАНОВ УМИВАЛНИК
  269,00 лв.
 10. ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  269,00 лв.
 11. СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ
  СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ
  149,00 лв.
 12. ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  199,00 лв.
 13. ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  49,00 лв.
 14. ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  ТРЪБНО ОКАЧВАНЕ
  55,00 лв.
 15. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  Специална цена 19,00 лв. вместо 25,00 лв.
 16. СИФОН ЗА МИВКА
  СИФОН ЗА МИВКА
  35,00 лв.
 17. СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ
  СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ
  99,00 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 61

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

Ремонтът на банята е решаващо събитие за жилищната обстановка, за функционалността и практичността, към които се стремим, но в същото време и за модерния интериор, който стои в същината на промяната. Подобни занимания отнемат време, трудоемки са и трябва да бъдат провеждани от специалисти, за да не се стигне до технически грешки и сериозни преустройствени нередности. 

Освен за грубите ремонтни дейности, е нужно да помислим и за правилния подбор на всеки един компонент, който след време ще позиционираме в стаята за къпане. Мивката и смесителят са също част от тях, като в този раздел са достъпни в голямо разнообразие, което ще Ви даде възможност да откриете и изберете правилния за Вас компонент, в актуален дизайн и със супер изработка. 

Какво е важно при избора на мивка и смесител за баня

Покупката на смесител и мивка за баня е с дългосрочен характер. Правим я още в хода на ремонта, надявайки се да сме избрали възможно най-правилните компоненти, които да използваме безпроблемно години наред след това. За да се случи точно това, е важно да помислим за:

 • Материалите за изработка на задължителните за всяка баня умивалници и батерии - месинг, керамика, PVC, порцелан, цинк и др.;
 • Експлоатационни качества - надеждност по време на експлоатация, възможност за лесно почистване и поддръжка, износоустойчивост, топлоустойчивост, бързонагряващ режим на работа, безопасност и др.; 
 • Дизайн на смесителя и умивалника. Шаби шик, класика, ретро или минималистична визия - варианти има много, като тук всичко опира до Вашите индивидуални предпочитания;
 • Цена - изключително важен критерий, който има предопределящо значение и ни води в избора изначално;
 • Марка - в онлайн магазин Mömax ще срещнете производители на мивки и смесители за баня, като Based и Premium Living, които са гаранция за отлично дизайнерско и технологично представяне. 

В раздела ще откриете още сифони и душове, които са също неразделна част от оформлението на душ зоната. Купете подходящите продукти на ниски цени и преоткрийте комфорта у дома - нека този път бъде на ниво! 

Какви продукти ще видите в раздела

Тук ние предлагаме на Вашето внимание богат асортимент от смесители за баня, мивки, слушалки за душ, стативи за слушалки, сифони за мивка, тръбно окачване, хидромасажни панели и др. Всеки един продукт е с гарантирано от самите нас високо качество, което ще доведе и до пълна възвръщаемост на инвестираните средства. Погрижете се за важните неща у дома, като например обособяването на банята. Изберете лукс продукти за тази част от дома и се доверете на Mömax - магазин за съвременни интериорни решения, които правят живота по-хубав!

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik