Декоративни възглавници

Декоративни възглавници ( 180 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 180

Страница
 1. ДЕТСКА ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА
  ДЕТСКА ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА
  Специална цена 7,99 лв. вместо 10,99 лв.
 2. ДЕТСКА ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА
  ДЕТСКА ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА
  Специална цена 7,99 лв. вместо 10,99 лв.
 3. ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  Специална цена 12,99 лв. вместо 17,99 лв.
 4. MINECRAFT ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  MINECRAFT ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  Специална цена 13,99 лв. вместо 17,99 лв.
 5. RAINBOW HIGH ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  RAINBOW HIGH ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  Специална цена 9,99 лв. вместо 12,99 лв.
 6. TROLLS ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  TROLLS ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  Специална цена 9,99 лв. вместо 12,99 лв.
 7. TROLLS ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  TROLLS ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 40/40СМ
  Специална цена 11,99 лв. вместо 14,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 180

Страница

Усещането, че сякаш нещо липсва дори и когато вече сме приключили с интериорните подобрения, би могло да ни преследва много дълго време… Отсъствието на красива декорация, като декоративни възглавници с ефектни калъфки, е сред най-честите причини за подобен резултат, защото те са модерният акцент, без който нещата изглеждат някак скучни.

Какво е предназначението на декоративните възглавници и калъфките

Предназначени са за дивани, за столове, за спални и изобщо за всяко едно кътче от жилището, което се нуждае от декориране с този вид домашен текстил. Някои видове декоративни възглавници и калъфки се използват за сядане, а други са за гръб, но и в двата случая ще ви подарят усещане за мекота, удобство и безграничен комфорт. Много хора залагат на тях, когато искат да създадат динамична атмосфера в стаята, да поиграят с цветовете, да превърнат скучания интериор в модерен и оригинален. 

В какви разновидности ги предлагаме от Mömax

В онлайн магазин Mömax ще попаднете на богата селекция от декоративни възглавници и калъфки, някои от които предлагаме и на промоции, за да е преживяването ви като наш клиент още по-приятно. Тук ще видите следните модели:

 • В размери като 45/45, 50/70, 60/60 и др., така че да успеете да изберете най-подходящия модел, който да използвате с удоволствие;
 • От гледна точка формата на възглавничките – те могат да са цилиндрични, кръгли и квадратни;
 • По отношение на цветовете имате следните възможности – тюркоазени, жълти, зелени, сини, червени калъфки и т.н.;
 • Според предназначението – детски, стопери за врати, за стол с връзки и др.

Декоративните възглавници в ярки цветове биха се вписали чудесно към дивана в неутрални нюанси, който видимо се нуждае от разнообразяване, от моден елемент, с който да се комбинира, за да заблести в цялата си прелест. В настоящия раздел ще откриете именно такива дизайнерски решения, с които настроението у дома ще е винаги цветно и слънчево! 

Как да направите правилен избор

Изборът на декоративни възглавници и калъфки за тях може да се сравни с творческо занимание, в което вие определяте правилата. Предлагаме както малки модели декоративни възглавници и калъфки, така и по-големи, а от гледна точка на дизайните и цветовете – разнообразието е отново налице. Някои продукти са луксозни, други по-евтини, но отново с високото качество, което търсите. При избор се взима под внимание пълнежа, предназначението (за облягане, за сядане, само за украса), дизайнът (кожени, от плат, винтидж, с връзки и др.) и цената. Предлагаме и комплекти за цялостно оформление.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik