Декоративни възглавници

Декоративни възглавници ( 219 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 219

Страница
 1. СТОПЕР ЗА ВРАТА
  СТОПЕР ЗА ВРАТА
  19,99 лв.
 2. ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 50/30СМ
  ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 50/30СМ
  Специална цена 8,99 лв. вместо 12,99 лв.
 3. ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  Специална цена 11,99 лв. вместо 16,99 лв.
 4. ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ
  ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ
  9,99 лв.
 5. ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  Специална цена 19,99 лв. вместо 29,99 лв.
 6. ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45СМ
  Специална цена 19,99 лв. вместо 29,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 219

Страница

Усещането, че сякаш нещо липсва дори и когато вече сме приключили с интериорните подобрения, би могло да ни преследва много дълго време… Отсъствието на красива декорация, като декоративни възглавници с ефектни калъфки, е сред най-честите причини за подобен резултат, защото те са модерният акцент, без който нещата изглеждат някак скучни.

Какво е предназначението на декоративните възглавници и калъфките

Предназначени са за дивани, за столове, за спални и изобщо за всяко едно кътче от жилището, което се нуждае от декориране с този вид домашен текстил. Някои видове декоративни възглавници и калъфки се използват за сядане, а други са за гръб, но и в двата случая ще ви подарят усещане за мекота, удобство и безграничен комфорт. Много хора залагат на тях, когато искат да създадат динамична атмосфера в стаята, да поиграят с цветовете, да превърнат скучания интериор в модерен и оригинален. 

В какви разновидности ги предлагаме от Mömax

В онлайн магазин Mömax ще попаднете на богата селекция от декоративни възглавници и калъфки, някои от които предлагаме и на промоции, за да е преживяването ви като наш клиент още по-приятно. Тук ще видите следните модели:

 • В размери като 45/45, 50/70, 60/60 и др., така че да успеете да изберете най-подходящия модел, който да използвате с удоволствие;
 • От гледна точка формата на възглавничките – те могат да са цилиндрични, кръгли и квадратни;
 • По отношение на цветовете имате следните възможности – тюркоазени, жълти, зелени, сини, червени калъфки и т.н.;
 • Според предназначението – детски, стопери за врати, за стол с връзки и др.

Декоративните възглавници в ярки цветове биха се вписали чудесно към дивана в неутрални нюанси, който видимо се нуждае от разнообразяване, от моден елемент, с който да се комбинира, за да заблести в цялата си прелест. В настоящия раздел ще откриете именно такива дизайнерски решения, с които настроението у дома ще е винаги цветно и слънчево! 

Как да направите правилен избор

Изборът на декоративни възглавници и калъфки за тях може да се сравни с творческо занимание, в което вие определяте правилата. Предлагаме както малки модели декоративни възглавници и калъфки, така и по-големи, а от гледна точка на дизайните и цветовете – разнообразието е отново налице. Някои продукти са луксозни, други по-евтини, но отново с високото качество, което търсите. При избор се взима под внимание пълнежа, предназначението (за облягане, за сядане, само за украса), дизайнът (кожени, от плат, винтидж, с връзки и др.) и цената. Предлагаме и комплекти за цялостно оформление.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik