Mömax Услуги
Mömax Услуги

Тук ще откриеш всички услуги, които предлагаме!

Покупката на мебели винаги е вълнуващо нещо. Предварително трябва да помислиш, дали мебелите ще се поберат в желаното пространство, дали трябва да ги вземеш със себе си веднага, или ще са ни необходими по-късно. След покупката възникват въпросите за финансирането и транспортирането. Ето с какво можем ние да помогнем.

Професионално консултиране

Имаш въпроси относно нашите продукти или услуги? Във нашите магазини винаги можеш да разчиташ на компетентна информация, поднесена от нашите консултанти.

Ако пазаруваш онлайн, обърни се към нашия call center.

Проектиране на кухни

Всяка кухня е толкова добра, колкото съветите, които стоят зад нея. Използвай големия набор от знания и дългогодишен опит на нашите проектанти и планирай своята мечтана кухня с нас.

Чрез точни измервания и професионално създадени планове, ние се уверяваме, че твоята кухня е произведена и монтирана с прецизност до милиметър.

Дори най-красивите снимки и най-прецизните скици дават само приблизителна картина. Чрез специален софтуер ние създаваме триизмерно изображение на избраната кухня.

Заповядай в най-близкия магазин mömax и се възползвай от услугата вземане на размери и изготвяне 3D визуализация.

Заяви среща с професионален проектант в най-близкия mömax тук.

Разсрочено плащане

При нас можеш да пазаруваш мебели и аксесоари на изплащане, като се възползваш от разсрочено плащане, осигурено от един от нашите партньори.

Виж възможностите: Тук!

Транспорт

Автомобилът ти е твърде малък? Нямаш грижи – нашите професионалисти ще се погрижат да транспортират новите мебели и аксесоари до дома ти.


*Забележка: Услугата Транспорт се извършва до посочен от клиента адрес, като получаването на стока се извършва пред отворените врати на превозното средство. За да се придвижат мебели до дома на клиента и да се поставят в определено помещение, е необходимо да се заяви услугата Разнасяне (с допълнително заплащане).

Провери цените за транспорт на място в магазините на mömax или на тел. 0700 196 99.

Монтаж

Всички мебели от нашия асортимент са предназначени за самостоятелен монтаж, но винаги можеш да разчиташ на нашите професионалисти да монтират компетентно и отговорно твоята нова кухня, спалня или дневна.

Цените на услугата "Монтаж на корпусна мебел и кухненско обзавеждане" може да видите тук.

Разнасяне

Можем да пренесем новите мебели и уреди до дома ти. Независимо на кой етаж, дали има асансьор или не, нашите професиолналисти ще занесат всичко до дома ти и помещението, което посочиш - бързо, грижливо и отговорно.

Цени за разнасяне

Паркинг

За по-голямо удобство и безгрижно пазаруване на своите клиенти, всички магазини mömax имат голям и просторен паркинг.

Ваучер за подарък

Бъдете различни и подарете избор на близките си за празника, с ваучерите за пазаруване в магазините на mömax!

Вземете ваучер на стойност 20 лв, 50 лв, или 100 лв.


  • ваучерът е валиден с придружаващ касов бон и печат на фирмата;
  • ваучерът не може да бъде разменян за левовата му равностойност;
  • ваучерът е валиден за еднократна покупка;
  • при покупка по-голяма от стойността на ваучера, разликата се доплаща;
  • при покупка по-малка от стойността на ваучера, разликата не се възстановява;
  • ваучерите са със срок на валидност от 6 месеца, след датата на закупуване.

Повече информация, потърси на касите във всички наши магазини!

Мебели на самообслужване

Голяма част от мебелите, които предлагаме, можеш да вземеш в пакетиран вид директно от магазина. По-големите мебели, които поддържаме на склад, можеш да получиш от склада, да ги натовариш в колата, да ги сглобиш лесно у дома и да им се насладиш веднага.

Брошури

Разгледа ли актуалната брошура? В нея ще откриеш всички активни промоционални предложения. За да не пропускаш повече оферти.

Брошури

Разнообразни начини на плащане

В магазините на mömax можеш да платиш както в брой, така и с твоята кредитна или дебитна карта. Можеш да платиш със своята карта Visa, Visa Electron и Master card. В магазините ни приемаме също и плащания в Евро.

При нас можеш да пазаруваш мебели и аксесоари на изплащане, като се възползваш от разсрочено плащане, осигурено от един от нашите партньори.

Ако пазаруваш онлайн, освен със своята кредитна/дебитна карта, можеш да платиш чрез наложен платеж, банков превод, платформата на ePay и Easy Pay, или да се възползваш от разсрочено плащане чрез стоков кредит от Банка ДСК.

Често задавани въпроси

Понякога просто не можем да опишем всичко изчерпателно. Тук сме събрали отговорите на най-често срещаните ви въпроси.rd.

Често задавани въпроси/FAQ

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik