Сервизи за хранене

Сервизи за хранене ( 34 продукта )

Филтри

34 Артикули

 1. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 18 ЧАСТИ
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 18 ЧАСТИ
  Специална цена 59,90 лв. вместо 79,90 лв.
 2. СЕРВИЗ ЗА КАФЕ 13Ч
  СЕРВИЗ ЗА КАФЕ 13Ч
  Специална цена 29,99 лв. вместо 49,90 лв.
 3. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 24 ЧАСТИ
 4. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 24 ЧАСТИ
 5. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  84,90 лв.
  Различни варианти
 6. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 18 ЧАСТИ
 7. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 18Ч БЯЛО/ЧЕРЕН
 8. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  84,90 лв.
  Различни варианти
 9. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  84,90 лв.
  Различни варианти
Филтри

34 Артикули

Организирането на дома е многокомпонентно начинание, което често ни среща със сериозни предизвикателства. Покупката на красиви мебели е началният етап от неговото обособяване, но има и други важни неща, които да обмислим. Ако се вгледаме по-детайлно в създаването на модерна и практична обстановка в трапезарията, не бихме могли да подминем елементи като сервиза за хранене, с който аранжираме масата. Готовите комплекти са най-доброто решение, защото придават на конфигурацията от чинии и чаши един абсолютно завършен и естетически издържан вид. 

Какви сервизи за хранене ще видите в раздела 

Този раздел е един от най-разнообразните, защото тук могат да се открият евтини сервизи за хранене и за кафе във всякакви варианти – порцеланови, от закалено стъкло, керамични, от аркопал, в бяло и черно, от 18 части, от 19 части, от 36 части, цветни и в един нюанс, комбинирани и др. Някои видове сетове включват квадратни чинии, а други кръгли, трети са решени в ефектни цветове като синьо, черно, зелен, жълто и др. Има съдове за хранене с класически дизайн, включващ елементи в бяло, а други са истинско творение на изкуството и са подходящи за хората с нестандартен вкус. 

Кои видове се харесват най-много 

Комплектите за хранене са сред най-важните придобивки, що се касае за оформлението на трапезния кът. При избора на подходящ сервиз е добре да сме запознати и с тенденциите при този вид продукти, които биха могли да окажат влияние върху крайното ни решение. За най-предпочитани се определят кухненските сетове от порцелан и тези от 18 части, които са съставени от чинии за основно, за десерт и супници. 

Как да изберете 

При избора на нов сервиз за трапезарията от водещо значение е да обмислим следните подробности:

 • предназначение – част продуктите в раздела са подходящи за кафе, а други за сервиране на храна. Започнете първо от това, а след това обърнете внимание на неща като материал, разветката и цената; 
 • големината на домакинството – колкото по-многолюдно е семейството ни, толкова по-голям сервиз за хранене ще ни е нужен. Ако често каним гости в дома си, сет от повече части е правилното решение в случая; 
 • предпочитания към дизайна – в бяло, в ярки нюанси, с щампа и др. Всеки има различни изисквания към визията на сервиза, които тук ви очакват в голямо разнообразие. 

Преди да купите комплекти за хранене, уточнете всички тези детайли, за да е финалният избор удовлетворяващ във всяко едно отношение. 

Защо да поръчате от онлайн магазин Mömax

Изгодните цени са наша запазена марка, но това съвсем не е всичко, което имаме да ви предложим. Друга причина да ни се доверите е богатият ни каталог от луксозни решения, атрактивните разпродажби и промоции, отличното обслужване и удобната онлайн платформа, от която можете да пазарувате лесно и с удоволствие.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik