Кутии и панери за съхранение

Кутии за съхранение ( 98 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 98

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. СГЪВАЕМА КАСЕТКА
  СГЪВАЕМА КАСЕТКА
  11,99 лв.
 2. КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ
  12,99 лв.
 3. ПАНЕР
  ПАНЕР
  2,99 лв.
 4. ПАНЕР
  ПАНЕР
  3,99 лв.
 5. АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  Специална цена 6,99 лв. вместо 9,99 лв.
 6. ПАНЕР
  ПАНЕР
  3,49 лв.
 7. АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  Специална цена 3,49 лв. вместо 4,99 лв.
 8. АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  АРОМАТИЗИРАН ВАКУУМ ПЛИК
  Специална цена 4,89 лв. вместо 6,99 лв.
 9. ПАНЕР
  ПАНЕР
  2,49 лв.
 10. ПАНЕР
  ПАНЕР
  2,49 лв.
 11. ПАНЕР
  ПАНЕР
  3,49 лв.
 12. ПАНЕР 3Л
  ПАНЕР 3Л
  Специална цена 3,50 лв. вместо 4,99 лв.
 13. ПАЗАРСКА КОЛИЧКА
  ПАЗАРСКА КОЛИЧКА
  Специална цена 20,99 лв. вместо 29,99 лв.
 14. КУТИЯ НА КОЛЕЛЦА 75л
  КУТИЯ НА КОЛЕЛЦА 75л
  24,99 лв.
 15. КУТИЯ С КАПАК 50Л
  КУТИЯ С КАПАК 50Л
  28,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 98

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

За всяка домакиня е важно да може да организира по удобен за цялото семейство вещите у дома. Правилното им сортиране и съхранение в специални кутии е с водещо значение за комфортната жилищна обстановка, която винаги може да е още по-уютна и красива. Освен за избора на големи придобивки, като мебели и битово оборудване, е необходимо да помислим и за покупката на продукти от рода на кутии и кошници за съхранение на дрехи и други лични принадлежности. Така подредбата им ще е винаги на ниво, а ние няма да губим време в тяхното намиране. 

Какво ще видите в настоящия раздел 

Тук ще намерите качествени панери и кошници на сносни цени, сред които има метални, пластмасови и текстилни модели. Някои от тях са за дрехи и са с капак, а други са предназначени за под леглото, като в тях могат да е съхраняват всякакви по вид вещи. Евтини и с добра изработка, продуктите в категорията са създадени за улеснение на ежедневието, но най-вече за домакинята, която държи на добрия ред у дома. 

Предлагаме панери и кошници за съхранение в малки и големи размери, от плат, сгъваеми гардероби, картонени и декоративни кутии, цветни и прозрачни органайзери и др. Продуктовият ни каталог включва още и вакуумни торби, допълнителни приставки, кошове за дрехи, панери, кошници за детската стая, за подредба на обувките и др. 

Как да поръчате панери и кошници за съхранение от сайта 

Когато сте готови с избора си на панери и кошници за съхранение, следва да пристъпите към тяхната поръчка. За да я осъществите, трябва да кликнете върху харесания от вас артикул, а след това да натиснете бутона “Добави в количката”. Преди да го направите, прочетете описанието към кошницата и панера за съхранение, а след това преминете към следващата стъпка – финализиране на поръчката. 

Защо да изберете онлайн магазин Mömax

Познати сме на пазара като надежден търговец на стоки за дома, а към днешна дата се радваме на клиенти от цялата страна. Предлагаме всякакви артикули за дома, в това число панери и кошници за съхранение, които ще видите в секцията. Изберете по-добрите решения в лицето на Mömax, защото: 

 • компромисите с качеството не съществуват – ако държите изключително на него, при нас ще го откриете на 100%; 
 • целогодишното разнообразие за нас е основна цел – от каквото и да се нуждаете за жилището, тук ви очаква в голямо разнообразие; 
 • постоянно подобряваме обслужването си – коректни доставки, светкавична обработка на поръчките и винаги голям асортимент от стоки на склад. 

За създаването на красив и комфортен дом се доверете на Mömax – винаги готови да ви изненадаме с топ продукти на невероятни цени!

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik