Модулни системи за антре

Модулни системи за антре ( 10 продукта )

Филтри

10 Артикули

 1. АНТРЕ АВАНТИ
  АНТРЕ АВАНТИ

  От 269,00 лв.

  До 2135,00 лв.

 2. АНТРЕ ГРАНО
  АНТРЕ ГРАНО

  От 379,00 лв.

  До 3492,00 лв.

 3. АНТРЕ ВЕРА
  АНТРЕ ВЕРА

  От 189,00 лв.

  До 388,00 лв.

 4. АНТРЕ ОНТАРИО
  АНТРЕ ОНТАРИО

  От 129,00 лв.

  До 1934,00 лв.

 5. АНТРЕ АУРИС 2
  АНТРЕ АУРИС 2

  От 109,00 лв. вместо 219,00 лв.

  До 258,00 лв. вместо 518,00 лв.

 6. АНТРЕ КЕНТ
  АНТРЕ КЕНТ

  От 99,00 лв.

  До 925,00 лв.

 7. АНТРЕ САРДИНИЯ
  АНТРЕ САРДИНИЯ

  От 109,00 лв.

  До 975,00 лв.

 8. АНТРЕ БЕНИ
  АНТРЕ БЕНИ

  От 109,00 лв.

  До 1074,00 лв.

Филтри

10 Артикули

Първото помещение, в което се влиза в един дом, е антрето. Когато то е обзаведено с точните мебели, уютът на дома се приповдига още от влизането през входната врата. Освен да е приятно място е много важно и мебелировката да е практична. За нас от магазини Mömax уютът и удобството са сред най-търсените и важни качества за един дом и точно затова се стремим постоянно да разширяваме гамата си от предложения за модулни антрета, за да може всеки да има възможността да направи добрия избор, на разумна цена. Разгледайте онлайн каталога във виртуалния ни магазин, за да ви помогнем с правилния избор.

Защо да изберете модулно антре за вашия дом?

Това е много практичен начин за оползотворяването на пространството в антрето. За разлика от портмантата, които се поръчват вече сглобени и наредени, модулните антрета са няколко отделни мебела, които могат да бъдат подредени в избрана от вас комбинация. В зависимост от мястото, с което разполагате, можете да аранжирате различните модули и да създадете невероятна обстановка.

Какво съдържат модулните антрета, които ще намерите в Mömax?

Те са сборна система от сглобяването на няколко различни модулни елемента. Обикновено главните използваеми модули за направата им при нас, са: 

 • Гардероб – конструкцията на висок шкаф е необходим елемент, защото освен че е мястото, където оставяте връхните си дрехи за излизане, може да послужи и за пространство за съхранение на други дрехи и якета, за които не намирате място в основния гардероб;
 • Шкаф с пейка – обикновено шкафът с пейка изпълнява ролята и на шкаф за съхранение на обувки. В зависимост от желанията ви, той може да е с рафтове и вратички или пък с чекмеджета. При повечето модели, той е малък и компактен, което го прави лесен за поставяне на най-удобната за вас позиция, където ще имате необходимото пространство да седнете и след това да подредите обувките си;
 • Закачалка – както и при другите модулни елементи и тук има разновидности. Отново превес при избора взимат размерите на помещението, което искате да обзаведете. Ако имате повече място можете да се спрете и на закачалка на стойка, която не се прикача към стената. Плюсовете при нея са, че събира повече дрехи, но пък към минусите спада по-голямото пространство, което заема. Ако такъв тип закачалка не е по вашия вкус, можете да се спрете на обичайното – да прикачите закачалката, като обикновено това е на стената над шкафа за обувки или в близост до огледалото;
 • Огледало – съобразено с това дали искате високо огледало или по-малко такова, можете да изберете модел. Има опция огледалото да е към вратичката на гардероба или да е на самостоятелна стойка. Най-често клиентите се спират на стандартния модел, при който огледалото е закачено на стената над шкаф или до закачалката.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik