Декорация

Декорация ( 1274 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 1274

Страница
 1. СВЕЩНИК
  СВЕЩНИК
  7,99 лв.
 2. СВЕЩ
  СВЕЩ
  4,99 лв.
 3. СВЕЩ
  СВЕЩ
  4,99 лв.
 4. ВАЗА
  ВАЗА
  16,99 лв.
 5. ВАЗА
  ВАЗА
  11,99 лв.
 6. ВАЗА
  ВАЗА
  5,99 лв.
 7. ВАЗА
  ВАЗА
  12,99 лв.
 8. КУТИЯ ЗА БИЖУТА
  КУТИЯ ЗА БИЖУТА
  26,99 лв.
 9. КУТИЯ ЗА БИЖУТА
  КУТИЯ ЗА БИЖУТА
  11,99 лв.
 10. КАШПА
  КАШПА
  5,99 лв.
 11. КАШПА ЗА ТЕРАСА
  КАШПА ЗА ТЕРАСА
  8,99 лв.
 12. КАШПА
  КАШПА
  3,99 лв.
 13. КАШПА PVC РАТАН
  КАШПА PVC РАТАН
  34,90 лв.
 14. КАШПА
  КАШПА
  26,99 лв.
 15. СВЕЩ
  СВЕЩ
  3,99 лв.
 16. АРОМАТНА СВЕЩ
  АРОМАТНА СВЕЩ
  11,99 лв.
 17. ДИФУЗЕР
  ДИФУЗЕР
  11,99 лв.
 18. СВЕЩНИК
  СВЕЩНИК
  9,99 лв.
 19. СВЕЩИК
  СВЕЩИК
  12,99 лв.
 20. СТАТУЕТКА
  СТАТУЕТКА
  Специална цена 5,59 лв. вместо 6,99 лв.
 21. СТАТУЕТКА ПТИЧКА
  СТАТУЕТКА ПТИЧКА
  Специална цена 5,59 лв. вместо 6,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 1274

Страница

Едно жилище винаги е по-приятно и уютно, когато е с подходящата декорация. Тя е предназначена за дома и градината. Можете да откриете предложения за спалня, за детска стая, за градината, терасата, кухнята, за масата и т.н. Какви интересни арт идеи още Ви очакват в специалния раздел на онлайн магазин Moemax.bg? Защо се използва декорацията за дома и каква е нейната роля и стойност, която внася в жилището? Има ли подходящи идеи, от които всеки да се възползва?

Защо се използва декорация за дома

Едно помещение с голи боядисани стени и само с мебели изглежда празно, сякаш липсва нещо. В зависимост от пространството в жилището, декорацията за дома се съчетава с по-големи и по-малки елементи, когато площта е по-голяма и само от малки елементи, когато пространството е ограничено. Растенията, картините, красивите вази, саксиите и кашпите ще запълнят тази празнина.

Какви аксесоари може да предложи Moemax

Асортиментът от декорация за дома на онлайн магазин Moemax.bg е голям и при нас ще откриете аксесоари за малки или големи жилища. Тук Ви очакват разнообразни предложения:

 • За стени;
 • За градината;
 • За детската стая;
 • За спалнята;
 • За хола;
 • За терасата;
 • За кухнята;
 • За масата;
 • За врати;
 • За коридора;
 • За мебели.

Вероятно Ви прави впечатление колко голям е списъкът от отделни елементи, които са съвместими с различните интериорни стилове, бил той модерен или винтидж. Всички предложения са изключително интересни, практични и евтини. Те могат да внесат нова жизнена енергия в жилището и градината, на терасата, хола, спалнята и навсякъде, където това е необходимо.

Какви актуални идеи могат да се дадат

Употребата на подходящи картини, часовници, вази и саксии с красиви растения ще подобри и освежи обстановката във всяко от помещенията на жилището Ви. Ако притежавате само снимки, сложете ги в оригинални и актуални рамки. Можете да намерите красиви автентични свещници и оригинални декоративни елементи, като надписи и разнообразни аксесоари. Комбинацията от ефектни декоративни цветя и кашпи ще освежи интериора, ще внесе допълнителна доза красота и елегантност, така че разгледайте и разгърнете твореца в себе си.

Какво да очаквате от Moemax.bg

Тук Ви очаква наистина голямо разнообразие от декорация за дома, подходяща за всички стаи. Всеки от аксесоарите е от висококачествени материали, а цените достъпни, така че всеки да си ги позволи. При необходимост от съдействие, желание за повече информация, връщане в рамките на 14 дни след покупката или друго, свързано с предложенията ни, свържете се с нас. Ние сме на линия и Ви очакваме!

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik