Кухненски пособия

Кухненски пособия ( 216 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 216

Страница
 1. СТЪКЛЕН КАПАК
  СТЪКЛЕН КАПАК
  9,99 лв.
 2. КУХНЕНСКА ВЕЗНА
  КУХНЕНСКА ВЕЗНА
  21,99 лв.
 3. АЛУМИНИЕВО ФОЛИО
  АЛУМИНИЕВО ФОЛИО
  3,49 лв.
 4. ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ
  ХАРТИЯ ЗА ПЕЧЕНЕ
  3,99 лв.
 5. ЦЕДКА ЗА ЧАЙ
  ЦЕДКА ЗА ЧАЙ
  2,99 лв.
 6. НАЛИВНИК
  НАЛИВНИК
  3,99 лв.
 7. ЧЕРПАК
  ЧЕРПАК
  7,49 лв.
 8. ОРЕХОТРОШАЧКА
  ОРЕХОТРОШАЧКА
  9,99 лв.
 9. СИЛИКОНОВА ТОЧИЛКА
  СИЛИКОНОВА ТОЧИЛКА
  Специална цена 9,99 лв. вместо 15,99 лв.
 10. ШПАТУЛА АКАЦИЯ
  ШПАТУЛА АКАЦИЯ
  3,99 лв.
 11. ЧАША С КАПАК
  ЧАША С КАПАК
  2,99 лв.
 12. КУПА С КАПАК
  КУПА С КАПАК
  3,99 лв.
 13. ПРЕСА ЗА БУРГЕРИ
  ПРЕСА ЗА БУРГЕРИ
  13,99 лв.
 14. СИЛИКОНОВА ПОДЛОЖКА ЗА РАЗТОЧВАНЕ
  СИЛИКОНОВА ПОДЛОЖКА ЗА РАЗТОЧВАНЕ
  Специална цена 11,99 лв. вместо 15,99 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 216

Страница

Качествените кухненски принадлежности осигуряват голяма помощ за поддържане на чистотата и реда в кухнята. Част от това оборудване може да помогне на готвача да накълца, нареже и смели суровите съставки. Домакинските пособия, създадени за тази цел, са и изключително практични, тъй като са създадени с идеята да не оставят бъркотия след всяко готвене.

 

В онлайн магазинът на Mömax можете да откриете различни видове кухненска посуда, като стойки, поставки за вилици и лъжици на изключително изгодни цени. В тази статия ще ви представим широката гама кухненска посуда, която предлагаме, както и нейните особености и предимства.

Какво предлагаме?

Едни от основните пособия за готвене, които можете да намерите в нашия сайт, са сетовете за подправки. Повечето са направени от дърво, пластмаса или стъкло, като цените им варират спрямо техните технически характеристики. Сетовете за подправки са незаменим помощник в кухнята, ако искате да овкусите своите ястия по максимално добър начин.

 

Други принадлежности, които предлагаме, са кухненските прибори. Тяхното разнообразие е огромно – можете да се натъкнете на всякакви различни видове и почти сигурно ще намерите точно това, което ви трябва. Изборът на пособия включва преса за чесън, лъжица за сладолед, орехотрошачка, мултифункционална щипка, силиконова точилка и не на последно място - различни видове вилици, лъжици и ножове. Наличието на тези принадлежности в кухнята не е от първа необходимост, но ще улесни направата на всяко ястие и ще подобри качеството на храната, която приготвяте.

 

Поставките са основна част от всяка кухня, тъй като улесняват значително достъпа до различните принадлежности. Можете да съхранявате широка гама от пособия на стелажи, от буркани за подправки до прибори. Те могат да донесат много предимства на вашия дом. Можете да ги използвате, за да намалите бъркотията във вашето пространство за готвене и да имате точна и ясна организация.

 

С кои марки работим, произвеждащи пособия за кухня?

Важно е да отбележим, че сайтът ни предлага възможност сами да изберете най-подходящите кухненски принадлежности според вашия собствен вкус и предпочитания.Основните марки, които предлагаме, са:

 • Ambition;
 • Fackelmann;
 • James Wood;
 • Keeper;
 • Kesper;
 • Luca Bessoni;
 • Ondega.

Нашият онлайн магазин предоставя възможност и за избиране на желания цвят за вашето кухненско пособие, който да придаде допълнителен облик на вашето пространство. Съществува и опция за филтриране според размера на съдовете и приборите.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik