Осветителни тела за дома

Осветление ( 720 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 720

Страница
 1. НАСТОЛНА ЛАМПА
  НАСТОЛНА ЛАМПА
  59,90 лв.
 2. ЛАМПИОН
  ЛАМПИОН
  99,90 лв.
 3. НАСТОЛНА ЛАМПА
  НАСТОЛНА ЛАМПА
  49,90 лв.
 4. СПОТ 1-ЦА
  СПОТ 1-ЦА
  39,90 лв.
 5. СПОТ 2-КА
  СПОТ 2-КА
  79,90 лв.
 6. СПОТ 3-КА
  СПОТ 3-КА
  119,90 лв.
 7. ТАВАННА ВИСЯЩА ЛАМПА
  ТАВАННА ВИСЯЩА ЛАМПА
  54,90 лв.
 8. LED ТАВАННА ЛАМПА 25W
  LED ТАВАННА ЛАМПА 25W
  165,90 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 720

Страница

В днешно време всички аспекти на нашия живот биват непрекъснато оптимизирани и дигитализирани, включително светлината и начина, по който се отнасяме към нея. Както изкуственото, така и естественото осветление оказват влияние върху целия живот на земята. Те не само действат като източник на витамин D за хората, но и поддържат зрението, влияят на настроението и подобряват цялостното благосъстояние. В тази статия ще ви представим някои от различните видове осветителни тела, които онлайн магазинът на Mömax предлага.

Таванни разновидности

Първи в нашия каталог са таванните висящи лампи. Те представляват самотни осветителни тела, които висят от тавана, обикновено окачени на въже, верига или метален прът. Често се използват по няколко, окачени в права линия над кухненски плотове и трапезарни комплекти или понякога в бани. В зависимост от техните параметри, цените им варират от 10 до 200 лева, като определени видове са в период на разпродажба и можете да ги закупите с гигантски промоции до -50%. 

Нощни и настолни варианти

Друг тип осветителни тела, които предлагаме, са нощните и настолните лампи. Тяхната роля е да подобрят осветеността на стаята и най-вече да добавят детайли към интериорния декор. Настолните осветителни тела се използват за специфични задачи като четене, учене и работа с компютър. Те са перфектни и за осигуряване на светлина в холното пространство, коридора или кухнята. Онлайн магазинът ни дава възможност за избиране на материала на изработка, като възможните опции включват: 

 • Дърво;
 • Метал;
 • Пластмаса;
 • Алуминий;
 • Стъкло.

 

Цените на продуктите варират спрямо тях, като въпреки разликите си, повечето модели са евтини, модерни и предлагат възможно най-добрите параметри.

Стенни модели

Лампите за стена са друг популярен продукт осветление за дома. Те са едно от малкото осветителни тела, които монтираме за различни цели и различни нива на светлина, в зависимост от помещението. Всички останали светлинни предмети в къщите ни са монтирани или на тавана, или седят на масата или пода. Сайтът ни предлага аплици на различни марки, водещи на пазара:

 • EGLO;
 • GLOBO;
 • HOMEZONE;
 • LUCA BESSONI;
 • RABALUX.

Други осветителни тела и аксесоари, които предлагаме, включват лампиони, крушки и батерии, спотове, лунички, външно осветление и електрически ключове и контакти. За да изберете най-подходящите за вас като цена, качество и модел, можете да използвате опциите за филтриране на материал, цена, височина, дължина, ширина и марка, както и да изберете възможността за търсене на продукти от нашите най-нови промоции.

евтини осветителни тела

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik