ТВ шкафове

ТВ шкафове ( 38 продукта )

Филтри

38 Артикули

 1. ТВ ШКАФ
  ТВ ШКАФ
  Специална цена 55,20 лв. вместо 69,00 лв.
 2. ТВ ШКАФ
  ТВ ШКАФ
  Специална цена 359,20 лв. вместо 449,00 лв.
 3. ТВ ШКАФ ОТ ПДЧ - БЯЛ 75/35/44h
  ТВ ШКАФ ОТ ПДЧ - БЯЛ 75/35/44h
  Специална цена 55,20 лв. вместо 69,00 лв.
 4. ТВ ШКАФ ОТ ПДЧ - ВЕНГЕ 75/35/44h
  ТВ ШКАФ ОТ ПДЧ - ВЕНГЕ 75/35/44h
  Специална цена 55,20 лв. вместо 69,00 лв.
 5. ТВ ШКАФ РЕМО 162/41.6/43h В СИВ ДЪБ И БЯЛ ГЛАНЦ
  ТВ ШКАФ РЕМО 162/41.6/43h В СИВ ДЪБ И БЯЛ ГЛАНЦ
  Специална цена 167,20 лв. вместо 209,00 лв.
 6. ТВ ШКАФ РАНА 95/36/35 h В ДЪБ СОНОМА И БЯЛО
  ТВ ШКАФ РАНА 95/36/35 h В ДЪБ СОНОМА И БЯЛО
  Специална цена 79,20 лв. вместо 99,00 лв.
Филтри

38 Артикули

Някои неща са задължителни. Като ТВ шкафът в хола, на който поставяме видео техниката, за да се насладим на поредната кино вечер в компанията на семейството и приятелите. Телевизионните поставки се предлагат в доста разновидности, така че освен функционално присъствие да имат и естетическо, да придават модерен вид на обзавеждането в хола, оставяйки своя забележителен почерк с всяка една подробност на своя дизайн.

Луксозни и практични - предложенията за ТВ шкафове в магазин Mömax отново са различни. При нас ще откриете разнообразни телевизионни поставки, които са още и евтини, така че да не срещате финансови ограничения при техния избор. С нашите модерни шкафове в раздела ще можете да осъществите всичките си идеи, свързани с адаптирането на зоната за релакс към най-новите тенденции при интериора и изискванията за функционалност. 

Задължителна мебел ли е ТВ шкафът

Телевизионните поставки са интериорен елемент, който има задължителен характер, ако искаме да се чувстваме винаги комфортно пред своя телевизор. Всъщност, за да бъде той правилно разположен, също както и на оптимално разстояние от очите ни, трябва да изберем шкаф, чиито размери и дизайн кореспондират напълно с останалото обзавеждане, неговото цветово оформление и мястото му в стаята. В раздела ще видите етажерки и секции с базови структурни особености, но и такива, които се докосват изцяло до креативното дизайнерско изпълнение и нестандартна визия.

Какви видове предлагаме от магазин Mömax

Основната ни цел е да не спираме да предлагаме на своите клиенти разнообразие от стоки, в т.ч. и телевизионни поставки с уникална визия и топ технически характеристики. Освен с редовни промоции от Mömax изненадваме потребителите още и с запомняща се селекция от продукти за ТВ техника и не само. Ето какви продукти ще откриете при нас:

 • ТВ маси - базово решение, което обаче позволява множество комбинации с много други видове ТВ мебели;
 • ТВ комоди - изтънчен завършек на видео зоната, който говори за правилно отношение към обзавеждането като цяло. Освен практични комодите изглеждат “прибрано” и по никакъв начин не нарушават хармонията в дневната;
 • Телевизионни шкафове с лед осветление - първокласно ТВ решение за ценители. Тук се залага на ефектните детайли, които ясно, но ненатрапчиво, показват, че е време за забавление;
 • Стъклени поставки - класическа телевизионна поставка, която има деликатно присъствие и напомня за изяществото в миналото; 
 • TV маси с високи етажерки - ако търсите максимално функционалност, ето това е идеалният модел маса за телевизор, която трябва да поръчате без колебания.

Наличието от цветове е също на Ваша страна - бели, черни, кафяви, в комбинация от два и повече от тези нюанси. Можете да поръчате избрания телевизионен шкаф изцяло онлайн с бърза доставка.

Как да направите избор 

Изборът на ТВ шкаф е част от изграждането на интериора в дневната. Той е необходим за коректното разположение на всеки един компонент от домашното кино, като освен в правилните размери, трябва да бъде закупен и с подходящия дизайн, за да не се стигне до стилово разминаване. Следните критерии могат да Ви помогнат да решите по-лесно каква телевизионна поставка да изберете за вълнуващите вечери пред екрана: 

 • Материал - МДФ, дърво, метал, стъкло и др.; 
 • Дизайн - с осветление, с и без шкафчета, с гланцирана повърхност и др.;
 • Цвят - вотан, дъб Артисан, дъб Винтидж, светлосив, дървесен и др.;
 • Марка - Based, Luca Bessoni, Zandiara, Premium Living и др.

Телевизионният шкаф е важен акцент към обзавеждането на стаята за почивка и релаксация - хола. От магазин Mömax предлагаме хитови предложения на възможно най-ниските цени, а качеството на продуктите е отново обещано високо, каквото знаем, че очаквате и Вие.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik