Кухни по поръчка

Кухня по поръчка от mömax – когато твоите идеи стават реалност!

Кухнята е центърът на един дом – мястото, където се храниш, готвиш, забавляваш се и дори където работиш. Общо взето прекарваме доста време в това помещение и затова то трябва да бъде максимално удобно и уютно. Не бива да подценяваме и факта, че кухнята е една от най-големите и най-дългосрочни инвестиции у дома, затова трябва внимателно да планираме и избираме.

В mömax осъзнаваме важността на избора на кухня, затова сме се погрижили да предложим богато разнообразие от готови кухни и модулни кухни по поръчка, които да отговорят на естетическите и функционални нужди на всяко помещение. Можеш да избираш от богата гама цветове, материали, механизми, обков, принт стъкла и електроуреди и да сбъднеш своя мечтан проект за перфектната кухня!

Разгледай предложенията ни, почерпи вдъхновение, а ние те очакваме в най-близкия mömax за да реализираме твоите идеи!


Искаш консултация за нова кухня?
Заяви среща с професионален проектант в най-близкия mömax

Заяви консултация през нашата платформа Online:

Тук!

Насрочи среща за консултация на телефон:

0700 196 99


Кой е твоят стил кухня?

Кухня с модерно излъчване

Винтидж кухня

Нашите кухненски марки

Несъмнено кухнята се нарежда сред най-важните помещения в един дом. Това място за готвене и хранене обикновено е и повод за събирането на семейството или пък работно помещение. Изборът на правилното обзавеждане е един от най-важните процеси. Хубавото е, че в днешно време се предлага огромно гама от продукти, а ако никой не ви допада, винаги има опцията за вас да бъдат създадени мебели по поръчка, които перфектно да отговарят на мечтаната ви кухня. 

 

Изборът на подходящата кухненска мебел е изключително важен и взимайки това предвид, от магазини Mömax ви предоставяме голям брой модели, включително и кухни по ваш проект, на съобразни и достъпни цени. Разгледайте снимките на предлаганите модели в онлайн каталога ни, за да направим заедно най-добрия избор за вашата мечтана кухня.

Вече изготвен модел или мебели по поръчка?

Макар да предлагаме множество разнообразни и красиви обзавеждания, ние от магазини Mömax разбираме, че за изграждането на желаната кухня често се нуждаете от поръчково обзавеждане. Да намерите обзавеждане, което изцяло съответства на вашите нужди, много често е голямо изпитание. 

Хубавото е, че винаги е възможно да обедините няколко, вече предлагащи се модела, в изготвянето на вашата поръчка за мебелировка. Закупуването на кухненско обзавеждане е важно и дългосрочно решение и осъзнавайки важността на избора, ние търсим най-евтиния и практичен начин да ви го предоставим.

Как да създадете проект при нас?

Започва се с взимането на точни размери. Освен голямата важност да премерите внимателно пространството, за което ще се гради кухнята, от значение в описването на поръчката е да вземете предвид ръста на човека, който най-много ще използва помещението. По този начин мебелировката ще е максимално удобна и практична. Най-лесният вариант, когато се стремите към конкретна поръчка, е да започнете с описването на модулите, които искате да съдържа конструкцията. Ето какви компоненти предлагаме ние от онлайн магазин Mömax:

  • Шкафове – това е една от най-основните части на мебелировката. В зависимост от това какво пространство ви е необходимо, можете да прецените колко и какви шкафове ще ви трябват, за да могат те да бъдат максимално практични – по-малки или по-големи, прави или ъглови, с рафтове или с вратички;
  • Пространства за вграждане на уреди – добре е да знаете какви електроуреди ще използвате впоследствие, както и потенциален размер на мивката, за да имате точна мярка, за това колко място да оставите за вграждането на уредите;
  • Механизъм за отваряне – разнообразието и тук го има, като опциите варират между стандартни вратички с дръжки, които се отварят навън, до шкафчета с механизъм за издърпване или пък шкафове, които с натиск, автоматично се отварят. От значение при поръчката е кой вариант ще ви е най-удобен;
  • Дизайн и цветова гама – освен да е практична, една кухня трябва да бъде красива и уютна. Тук дизайнът взима превес. Хубавото на обзавеждането по поръчка е, че можете да го направите съобразено с останалата част от стаята и мебелировката.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik