Живей различно с mömax!

В mömax вярваме, че обзавеждането и декорацията на дома не е задължително да бъдат скъпи, за да бъдат качествени, модерни и красиви. При нас ще откриеш разнообразен асортимент мебели и аксесоари за дома с неподправен, модерен и младежки дух на изгодни цени.

 

В асортимента на mömax участват пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, както и най-дoбpитe пpoдyĸти oт български и европейски пpoизвoдитeли. Всичко това, заедно с компетентното обслужване от страна на нашите консултанти, клиентите на mömax ще получат в уюта на всeки един от нашите магазини.

 

Като част от втората по големина мебелна група в света XXXLutz, в mömax следваме концепция за обслужване, която се фокусира изцяло върху клиента. Освен това се стремим систематично да развиваме нови пазари у нас и в чужбина, за да затвърдим позицията си на един от най-големите търговци на мебели в света.

 

Mömax е представен в 7 държави в Европа - България, Австрия, Германия, Унгария, Словения, Хърватия и Румъния. В България магазините mömax са 5 – 2 в София и по един в Стара Загора, Бургас и Варна.

 

 

Нашата история

2015 г. > Mömax стъпва на българския пазар с 4 магазина – два в гр. София, и по един в гр. Стара Загора и гр. Бургас, запознавайки клиентите с концепцията на обширни и богато аранжирани изложбени зали, предлагащи идеи за обзавеждане и декорация за дома;

2017 г. > На 23.11.2017 г. гр. Варна посрещна с голям интерес 5-тия магазин на веригата в България.

2019 г. > На 27.03.2019 г. отвори врати обновеният и още по-модерен mömax Бургас.

2020 г. > Мебелната група Aiko-Mömax започва строеж на нов логистичен център в Икономическа зона София-Божурище с обща площ от 18 822,6 кв.м. Инвестицията надхвърля 17 млн. лв., като обектът ще бъде изграден на два етапа в срок от три години. С откриването на новия логистичен център мебелната група планира да разкрие над 100 работни места и да продължи сътрудничеството си основно с местни доставчици за стоките и услугите, които предлага в своите магазини.

 

 

Виж също:

Кариера в mömax

Нашите магазини

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik