Самостоятелни легла

Самостоятелни легла ( 126 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 126

Страница
Филтри

Артикули 1-60 от 126

Страница

Често за малките помещения и детските стаи се купуват двойни спални легла, отличаващи се по своя дизайн, цветове и използван материал при производството. Кога са необходими и кои са популярните купувани размери? Какви видове има и как да направите своя най-добър избор? Защо да се доверите на Moemax.bg?

Легла за спалня

Кога са необходими единичните спални легла

По функционалност са напълно идентични с двойните модели, но се отличават само по своите размери. Те са предпочитани в случаите, когато стаята е твърде малка и е необходимо максимално пестене на свободната площ. Често дори са използвани в детските стаи или стаите за гости. Другите срещани случаи, при които единичните спални легла са предпочитани, е при необходимост от настаняване на възрастен човек или на тийнейджъри на различна възраст.

Какви са размерите им

Както споменахме, самостоятелните спални легла могат да бъдат в много разнообразни размери. Това позволява изборът им за деца и за възрастни. Предпочитанията също са продиктувани и на база свободното пространство в помещението. Най-предпочитани си остават единичните модели, персон и половина, и детските решения. По размери, от гледна точка на площта за спане, много търсени са моделите 140/200 см, 160/200 см, 120/200 см, 120/190 см, 90/200 см и 180/200 см.

Най-купувани са и високите спални легла, на фона на ниските, които са само няколко сантиметра от пода. Високите решения са по-удобни за ставане от ниските, което ги прави и по-предпочитани. 

От какви материали са изработени

Самостоятелните единични спални легла предимно са дървени, но често срещани са и металните решения, отличаващи се с повишена елегантност и стил, както и дълготрайност. Тези кревати могат да са красиво тапицирани, така че да съответстват на съвременния интериор и да са част от него. 

Често срещани са и моделите от дървесни плоскости, като MDF и ПДЧ. Те са по-евтини и съставени от дървесни стърготини, пресовани и слепени, чрез специални слепващи смоли. Те са умерено издръжливи, но и изключително евтини, което ги прави и много популярни.

В категорията ни още ще срещнете и метални предложения, отличаващи се с изключителна здравина, елегантност и дълготрайност. Те са изработени изцяло от метал и имат красиви декорации, позволяващи вписването им във всеки съвременен интериор.

Как да направите най-добър избор

Легла

Поради голямото разнообразие от видове спални легла, изборът може да се окаже понякога труден, затова по-долу ще Ви дадем някои отправни точки за по-лесна ориентация:

  • Цените на продуктите от екологично и масивно дърво са доста високи, но това гарантира невероятен лукс и дълготрайност. В случай че Ви се струва скъпо, можете да заложите и на по-евтините ПДЧ и МДФ решения;
  • Размерите трябва предварително да се измерят, за да се направи подходящ подбор, спрямо предвиденото пространство;
  • Външният дизайн е от голямо значение, тъй като трябва да хармонизира с интериора на помещението и да не се откроява от цялостната картина. Мебелите и леглата за детска стая трябва да са в ярки цветове, което внася положителна енергия и е присъщо за предназначените за децата стаи.

Трябва ли да се доверите на Moemax.bg

Специалният каталог и раздел на онлайн магазина е изпълнен с голям асортимент луксозни спални легла, предлагащи се на промоции и разпродажба, така че със сигурност можете да закупите нови евтини модели. При нужда от професионално съдействие и консултация по телефона, можете да се доверите на Moemax.bg. Ние осигуряваме екип от професионалисти за безплатна консултация и цели 14 дни възможност за връщане при желание. 

Периодично правим промоции и разпродажби, което Ви позволява изгодно пазаруване. За да сте сред първите информирани за това, абонирайте се за информационния бюлетин на сайта. Очакваме Ви!

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik