Самостоятелни легла

Самостоятелни легла ( 109 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 109

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. ЛЕОНА ДВОЙНО ЛЕГЛО КАФЯВ 165/209/115h
 2. ЛЕОНА ДВОЙНО ЛЕГЛО СИН 165/209/115h
 3. ДВОЙНО ЛЕГЛО
  ДВОЙНО ЛЕГЛО
  899,00 лв.
  Различни варианти
 4. ДВОЙНО ЛЕГЛО
 5. ДВОЙНО ЛЕГЛО
 6. ЛЕГЛО
  ЛЕГЛО
  259,00 лв.
  Различни варианти
  Варианти
  ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО
 7. ЛЕГЛО
  ЛЕГЛО
  279,00 лв.
  Различни варианти
  Варианти
  ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО
 8. ЛЕГЛО
  ЛЕГЛО
  299,00 лв.
  Различни варианти
  Варианти
  ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО
 9. ЛЕГЛО
  ЛЕГЛО
  299,00 лв.
  Различни варианти
  Варианти
  ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО
 10. ЛЕГЛО
  ЛЕГЛО
  259,00 лв.
  Различни варианти
  Варианти
  ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО ЛЕГЛО
Филтри

Артикули 1-60 от 109

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

Често за малките помещения и детските стаи се купуват двойни спални легла, отличаващи се по своя дизайн, цветове и използван материал при производството. Кога са необходими и кои са популярните купувани размери? Какви видове има и как да направите своя най-добър избор? Защо да се доверите на Moemax.bg?

Легла за спалня

Кога са необходими единичните спални легла

По функционалност са напълно идентични с двойните модели, но се отличават само по своите размери. Те са предпочитани в случаите, когато стаята е твърде малка и е необходимо максимално пестене на свободната площ. Често дори са използвани в детските стаи или стаите за гости. Другите срещани случаи, при които единичните спални легла са предпочитани, е при необходимост от настаняване на възрастен човек или на тийнейджъри на различна възраст.

Какви са размерите им

Както споменахме, самостоятелните спални легла могат да бъдат в много разнообразни размери. Това позволява изборът им за деца и за възрастни. Предпочитанията също са продиктувани и на база свободното пространство в помещението. Най-предпочитани си остават единичните модели, персон и половина, и детските решения. По размери, от гледна точка на площта за спане, много търсени са моделите 140/200 см, 160/200 см, 120/200 см, 120/190 см, 90/200 см и 180/200 см.

Най-купувани са и високите спални легла, на фона на ниските, които са само няколко сантиметра от пода. Високите решения са по-удобни за ставане от ниските, което ги прави и по-предпочитани. 

От какви материали са изработени

Самостоятелните единични спални легла предимно са дървени, но често срещани са и металните решения, отличаващи се с повишена елегантност и стил, както и дълготрайност. Тези кревати могат да са красиво тапицирани, така че да съответстват на съвременния интериор и да са част от него. 

Често срещани са и моделите от дървесни плоскости, като MDF и ПДЧ. Те са по-евтини и съставени от дървесни стърготини, пресовани и слепени, чрез специални слепващи смоли. Те са умерено издръжливи, но и изключително евтини, което ги прави и много популярни.

В категорията ни още ще срещнете и метални предложения, отличаващи се с изключителна здравина, елегантност и дълготрайност. Те са изработени изцяло от метал и имат красиви декорации, позволяващи вписването им във всеки съвременен интериор.

Как да направите най-добър избор

Легла

Поради голямото разнообразие от видове спални легла, изборът може да се окаже понякога труден, затова по-долу ще Ви дадем някои отправни точки за по-лесна ориентация:

 • Цените на продуктите от екологично и масивно дърво са доста високи, но това гарантира невероятен лукс и дълготрайност. В случай че Ви се струва скъпо, можете да заложите и на по-евтините ПДЧ и МДФ решения;
 • Размерите трябва предварително да се измерят, за да се направи подходящ подбор, спрямо предвиденото пространство;
 • Външният дизайн е от голямо значение, тъй като трябва да хармонизира с интериора на помещението и да не се откроява от цялостната картина. Мебелите и леглата за детска стая трябва да са в ярки цветове, което внася положителна енергия и е присъщо за предназначените за децата стаи.

Трябва ли да се доверите на Moemax.bg

Специалният каталог и раздел на онлайн магазина е изпълнен с голям асортимент луксозни спални легла, предлагащи се на промоции и разпродажба, така че със сигурност можете да закупите нови евтини модели. При нужда от професионално съдействие и консултация по телефона, можете да се доверите на Moemax.bg. Ние осигуряваме екип от професионалисти за безплатна консултация и цели 14 дни възможност за връщане при желание. 

Периодично правим промоции и разпродажби, което Ви позволява изгодно пазаруване. За да сте сред първите информирани за това, абонирайте се за информационния бюлетин на сайта. Очакваме Ви!

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik