Огледала за баня

Огледала за баня ( 30 продукта )

Филтри

30 Артикули

 1. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  65,00 лв.
 2. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ 60/80 СМ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ 60/80 СМ
  349,00 лв.
 3. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ 50/70 СМ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ 50/70 СМ
  129,00 лв.
 4. LED ОГЛЕДАЛО
  LED ОГЛЕДАЛО
  249,00 лв.
 5. LED ОГЛЕДАЛО
  LED ОГЛЕДАЛО
  319,00 лв.
 6. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  219,00 лв.
 7. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  209,00 лв.
 8. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  199,00 лв.
 9. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  39,00 лв.
 10. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  29,00 лв.
 11. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  35,00 лв.
 12. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  179,00 лв.
 13. ОГЛЕДАЛО
  ОГЛЕДАЛО
  249,00 лв.
 14. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  69,00 лв.
 15. ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ
  59,00 лв.
Филтри

30 Артикули

Несъмнено всеки компонент, част от интериора в банята, е важен за цялостната визия на помещението. Плочки, санитария, мебели, декоративни елементи като огледалото - отличните резултати лежат на правилния подбор на всички тези продукти, а след това и на тяхното ефектно съчетаване, така че душ зоната да придобие модерен облик и оригинално звучене. 

Как да изберем огледало за баня

На пръв поглед нещо малко и съвсем незначително, но всъщност много повече от просто огледало… Някои от Вас ще кажат, че няма какво толкова да му се мисли, когато е време за покупка на подобна вещ със съществено значение за релакс обстановката, която да поставим в банята и да я използваме ежедневно - продуктовото разнообразие е налице, така че селекцията е предначертано лесна. Или не? От Mömax споделяме с Вас някои ценни съвети, когато е дошло времето да купите подобен компонент за стаята за къпане:

 • Заложете на модел, който има защита против изпотяване - това ще Ви спести време и усилия в неговото почистване, а използването му ще е много по-приятно и функционално;
 • Размерът на огледалото за баня трябва да е съобразен с площта на помещението, останалите интериорни компоненти, и разбира се, с Вашите лични предпочитания. Добре е да се вземе под внимание и ръстът на живущите в жилището;
 • Ако искате лукс в банята, насочете фокус към вариант с лед осветление - това ще добави изтънчен блясък към цялостната обстановка, а атмосферата в стаята ще стане още по-разпускаща и приютяваща;
 • Поканете новите технологии в релакс зоната и изберете огледало с тъчскрийн или с нагряване - ценителите на модерните решения биха оценили подобаващо подобен вариант, който се интегрира изключително добре във всеки съвременен дом.

Светещи с led, с рамки или огледала с нестандартен дизайн - варианти има безкрайно много, когато става дума за оформлението на релакс стаята с помощта на допълнителни компоненти като тези. Изберете ги от Mömax и поканете красотата в дома си! 

Какви видове предлагаме в раздела

В онлайн магазин Mömax държим на перфектните резултати и затова създадохме разнообразен и финансово изгоден каталог, до който всеки има достъп. В настоящия раздел предлагаме огледала за баня с атрактивен дизайн, които можете да купите на ниски цени и със следния дизайн:

 • Кръгли;
 • Правоъгълни;
 • С лед рамка;
 • В нестандартна форма и др. 

Поставете последния щрих в душ зоната и бъдете безупречни в изпълнението на всеки един интериорен проект, който сте започнали или планирали да осъществите. 

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik