Прибори за хранене

Прибори за хранене ( 68 продукта )

Филтри

Артикули 1-60 от 68

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред
 1. СЕТ 2БР. ПРИБОРИ ЗА САЛАТА
  СЕТ 2БР. ПРИБОРИ ЗА САЛАТА
  Специална цена 13,99 лв. вместо 18,99 лв.
 2. ЛЪЖИЦА ДЪЛГА 3 БР
  ЛЪЖИЦА ДЪЛГА 3 БР
  6,99 лв.
 3. КОМПЛЕКТ ЛЪЖИЦИ 3БР
  КОМПЛЕКТ ЛЪЖИЦИ 3БР
  6,99 лв.
 4. КОМПЛЕКТ ВИЛИЦИ 3БР.
  КОМПЛЕКТ ВИЛИЦИ 3БР.
  6,99 лв.
 5. СЕТ ЗА ТОРТА 7 ЧАСТИ
  СЕТ ЗА ТОРТА 7 ЧАСТИ
  Специална цена 10,99 лв. вместо 15,99 лв.
 6. ЛОПАТКА ЗА ТОРТА
  ЛОПАТКА ЗА ТОРТА
  4,99 лв.
 7. СЕТ ВИЛИЦИ ЗА СТЕК 6 БР
  СЕТ ВИЛИЦИ ЗА СТЕК 6 БР
  Специална цена 5,99 лв. вместо 9,99 лв.
 8. БАМБУКОВИ ПРЪЧКИ ЗА ХРАНЕНЕ
  БАМБУКОВИ ПРЪЧКИ ЗА ХРАНЕНЕ
  Специална цена 1,99 лв. вместо 2,99 лв.
 9. ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ 24 ЧАСТИ
  ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ 24 ЧАСТИ
  Специална цена 69,90 лв. вместо 119,90 лв.
Филтри

Артикули 1-60 от 68

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Напред

Детайлите са от голямо значение, когато става дума за изграждането на жилищния интериор. Мебели, оборудване, осветление, домашен текстил и маловажни, на пръв поглед, елементи като приборите за хранене, имат своя принос към красивата обстановка. Както добре обзаведената кухня, така и елегантно подредената трапеза оказват сериозно влияние върху престоя ни вкъщи. 

Какво ще видите в този раздел на магазин Mömax

В категорията ще видите луксозни комплекти за сервиране, които предлагаме от неръждаема стомана и с дизайнерска визия. Макар и изключително качествени, при нас ще ги откриете и евтини, а разнообразието от всякакви видове вилици, лъжици и ножове ще направи престоя ви на сайта приятен и пълноценен. 

Готовите решения от прибори за хранене в раздела са маркови, налични в цветни конфигурации или в един нюанс, достъпни на бройка и в сетове от 16 части, 24 части, 30 и 40 части, 60 части и др. От онлайн магазин Мьомакс предлагаме и пластмасови кухненски пособия, които можете да поръчате на екстра изгодни цени. 

Как да изберете подходящ продукт

На пръв поглед може и да ви изглежда лесно да изберете и да поръчате комплекти прибори за хранене, но разнообразието е наистина голямо, а това създава затруднения за потребителя. Основно имате две опции на разположение – да изберете вилици, ножове и лъжици поотделно или да заложите на готовите конфигурации, които са все по-предпочитана опция. 

Имате възможност да заложите на сетове за кафе или на такива за сервиране на храна, избрани в нужното количество. Ако фамилията ви е голяма или пък обичате да посрещате гости, комплектите с повече на брой прибори са коректното решение. Някои видове са изцяло от неръждаема стомана, а други с дървена дръжка, като тук от значение са личните ви предпочитания за дизайн на компонентите за хранене. 

Защо да ни се доверите за избора на комплекти прибори за хранене 

Когато дойде време да помислим за “дребния шрифт” и да допълним основния интериорен замисъл, насочваме вниманието си към аксесоари като комплектите прибори за хранене. Изберете ги от Mömax, защото: 

 • качеството на продуктите в раздела е отлично – то е важно дори и за артикули като комплектите лъжици и вилиците за сервиране; 
 • работим с всепризнати марки в областта – ще откриете предложения на производители като Luca Bessoni, James Wood, Amefa и др.; 
 • цените ни са достъпни – което до голяма степен се дължи и на големите отстъпки, които предлагаме. 

Екипът ни ви гарантира приятен престой на сайта и отлично обслужване, на което знаем, че държите!

прибори за хранене

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik