Годината на Зеления Дървен Дракон

Гориш от идеи за дома!

Според китайската астрология, годината на Зеления Дървен Дракон стартира от 10 февруари 2024 и приключва на 28 януари 2025. Тази специална година бележи началото на нов 12-годишен цикъл, изпълнен с положителни промени и възможности за растеж.

Китайският зодиак предсказва, че колкото по-новаторски и решително подхождаме във всяко начинание, толкова по-големи върхове ще покорим. Драконът, като символ на сила, мъдрост и просперитет, гарантира едно успешно време, подходящо за нови проекти, печеливши в дългосрочен план.

Сещаш ли се с какво можем да ти бъдем полезни в тази огнена стихия, достойна за развихряне без страх? С правилните идеи за дома, които ще създадат уютна и свойствена среда, точно по драконовски размер. Предлагаме ти балансирани решения и сме далеч от представите за изпълване на пространството със зловещи дракони. Заложи на стила и чистата хармония, като съчетаеш ключови елементи, отговарящи на символиката на тази специална година. Те ще ти донесат също толкова късмет и равновесие, които пък ще разтворят вратите на новото още по-добро начало.

Основното правило е да изразиш своята индивидуалност с няколко тона по-категорично, тоест: да гориш в идеите за дома!

Посрещни дракона с неговия естествен цвят – зеленото

Жизнен, благороден цвят, обединяващ в своята сърцевина толкова чудни нюанси и всички до един напомнящи за невероятните красоти на природата и великолепието на нейните багри! Позволено е всяко действие в декора на дома и не само – мебелите в зелено също преобразяват и обновяват сетивата отвътре навън. Това е най-чистият и пряк път към насочване на мислите в нова, положителна посока, към уравновесяване и успокояване на хаоса в емоциите, както и към чувството за сигурност, дом и защита.

Разпилей декоративни възглавнички навсякъде, разстели едно-две одеяла върху дивана за целогодишен разкош, а за сънища с ядро от бляскави идеи и утрини с иновативни решения за осъществяване – покрий и спалнята в зелено. Щастието ще се усмихне още по-широко!

 1. ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ
  ONDEGA ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ
  6,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/100СМ
 2. ЪГЛОВА ХОЛНА ГАРНИТУРА 309/197/91 СМ ЗЕЛЕНА
 3. БОКССПРИНГ ЛЕГЛО
  MODERN LIVING БОКССПРИНГ ЛЕГЛО
  Специална цена 2399,20 лв. вместо 2999,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО БОКССПРИНГ ЛЕГЛО

Покажи на дървения дракон тържеството на живота – обгради се с изделия от естествена дървесина

Пролетта, началото, живецът, смисълът... дървото символизира множество безценни явления и носи дълбоки послания за корени, дарове, плодородност, вечност и процъфтяване. Идеален център в интериора! Балансирай всички елементи чрез него, като оформиш зони с естетическа и задушевна атмосфера. Малки помощни масички, рафтове, плотове и полици, дървени плата и подноси, поставки за вино, цели сервизи за хранене дори, аксесоари и статуетки – безкрайна е гамата от изделия за радост на душата. Мощта на дракона и енергията на дървото обединяват своите космически способности, за да те дарят с изключителен възход и вдъхновяващи успехи.

 

Дай на дракона огнена среда – светлина, топлина и гостоприемство

През цялата година свещите ще бъдат подходящо допълнение за всяко помещение. Не само за създаване на романтична атмосфера около трапезата, а поставени на някой комод в спалнята, разположени в банята около ваната или в антрето, близо до входната врата – винаги са добре дошли и обещават специална, скъпоценна обстановка. Играй с фантазията и експериментирай с всичките им вариации – ароматни свещи за душата и настроението, декоративни свещи за шик в интериора, чаени свещи за подсилване на посланието, модерни свещи за тренди усещане, класически свещи за натурално пречистване...

2024 – високосна година, украсена в сребристо за здраве и късмет

Според Григорианския календар, на всеки 4 години има една, чиято продължителност е 366 дни - тя се нарича високосна. Ако спазваме завещаните традиции от старите вярвания, които определят всяка високосна година като подвластна на Луната, тогава трябва да отдадем специално внимание на среброто. Нашите предци години наред са вярвали, че то притежава тайна сила, чрез която прогонва лошия късмет, а в замяна ни дарява със здраве и благополучие. За разлика от златото, което символизира жизнеността и експанзивните настроения, среброто ни връща към личния мир, към хоризонтите на душата.

Наравно с препоръките за носене на елегантни бижута и часовници от сребро, ние поставяме нашия интересен асортимент за дома, чрез който да загатнеш на хармонията, креативността и късмета, да те съпътстват дългосрочно.

Позволени са смелите експерименти! Например страхотна лампа за трапезарията с огледални елементи и хромирано покритие, която да подсилва сребристия блясък на приборите за хранене. Статуетките са перфектният аксесоар в случая, особено с тяхното най-печелившо свойство – мобилността и лесната смяна на местоположението. Днес украсяват полицата в дневната, утре облагородяват спалнята, а някой ден застават върху кухненския шкаф, все едно за там са създадени... Огледай се и в своята колекция от принадлежности за сервиране – зарадвай семейството с нов сет за коктейли, сребристи чаши и грациозен свещник за постигане на съвършенство в стила ти на сервиране.

Годината е зелена, дървесна, сребърна, по драконовски постижима и всесилна! Ние и в това високосно време ще парим от горещи идеи, така че – запали се от  нас!

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik