Възглавници за градински мебели

Градински възглавници ( 16 продукта )

Филтри

16 Артикули

 1. НАДУВАЕМ ПУФ
  НАДУВАЕМ ПУФ
  Специална цена 19,99 лв. вместо 24,99 лв.
 2. ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ
  ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ
  Специална цена 7,99 лв. вместо 9,99 лв.
 3. ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ 43/43/8СМ
  ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ 43/43/8СМ
  Специална цена 19,99 лв. вместо 24,99 лв.
 4. ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ 50/45CM
  ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ 50/45CM
  Специална цена 11,99 лв. вместо 17,99 лв.
 5. ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ 50/45CM
  ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СТОЛ 50/45CM
  Специална цена 11,99 лв. вместо 17,99 лв.
 6. ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45 СМ.
  ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45 СМ.
  Специална цена 12,99 лв. вместо 19,99 лв.
 7. ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45 СМ.
  ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 45/45 СМ.
  Специална цена 15,99 лв. вместо 19,99 лв.
 8. ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 35/55 СМ.
  ГРАДИНСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 35/55 СМ.
  Специална цена 15,99 лв. вместо 19,99 лв.
 9. ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 43/43CM
  ДЕКОРАТИВНА ВЪЗГЛАВНИЦА 43/43CM
  Специална цена 11,99 лв. вместо 16,99 лв.
Филтри

16 Артикули

Не е нужно много, за да се сдобием с интериор, по който да въздишаме. Красиви мебели, подходящо осветление и ефектна декорация всеки един компонент на жилищната обстановка, може да се определи като градивна частица на нещо съвършено. Ако е налице и градина, то интериорната приказка може да е още по-вълнуваща, а ние от онлайн магазин Mömax ще ви помогнем да я започнете и завършите по брилянтен начин!

Какво е приложението на градинските възглавници?

На пръв поглед малки детайли, но с голям принос за цялостната обстановка. Те придават стил, цвят и оригинален почерк на екстериора, който е не по-малко важен от интериора. Използват се за люлки, столове, пейки, шезлонги и скамейки и имат няколко предназначения:

 • повишават естетиката – домашният текстил има водеща роля при създаването на модерен и комфортен интериор. Елементи като градинските възглавници могат да бъдат кулминацията и онова късче очарование, което придава на обстановката стил и завършеност. Струва си да присъстват в екстериора, защото с тях естетиката ще е наистина на много високо ниво;
 • осигуряват удобства – няма спор, че градинските възглавници са източник на мекота и практичност. Подобно декоративно решение е подходящо за ратанови столове и други мебели за двор като пейки, люлки и др. С тях, използването на външното обзавеждане ще е в пъти по-приятно, което ги превръща в придобивка със задължителен характер;
 • внасят колорит – цветни и с дизайнерски облик, градинските възглавници в категорията са артистичен похват, с който можете да си послужите, когато сте напът да сътворите нещо “уау”. Не се ограничавайте само до стандартните покупки за двора, а разчупете обстановката и бъдете артисти.

В момента, в който си помислим, че сме готови с всичко по обзавеждането на двора, се оказва, че сме пропуснали нещо. Напълно възможно е това да са градинските възглавници, с които престоят на открито и моментите за релакс ще бъдат още по-пълноценни.

В какви разновидности ще ги откриете в раздела?

Тук ще попаднете на евтини, качествени градински възглавници, които ще приковат и задържат вниманието ви с разнообразния си дизайн. Нашите предложения са с ефектно естетическо оформление и на достъпни цени. Ще откриете различни модели – с кръгла форма за стол, с флорален принт, едноцветни и други интересни продукти от съответната категория.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik