Ако си представиш лятото с човешки облик, то задължително ще носи жълта тениска, цветни слънчеви очила и маратонки с усмихнати емоджита. Ти самият се превръщаш в по-ведър и жизнерадостен, с голям хъс за нови приключения, когато се появи, непосредствено след романтиката, разпръсната от пролетта.

Домът ти вече е изпълнен с топъл въздух и аромат на свежест, а рано сутрин, дори преди алармата, се събуждаш от пъргави птички, които също се вълнуват от новите сезони. Искаш ли само с няколко детайла, но с много ентусиазъм и изобретателност, да преобразиш обстановката вкъщи и твоето зимно убежище да изгрее в слънчева гама?  Сигурно ще те спечелим, защото ние обичаме да декорираме, а сме сигурни и в твоето желание за дом, „облечен“ тренди и одухотворен от новите си придобивки.

Кодът, разбира се, е жълто! Цветът на слънцето, полетата със слънчогледи, лимонените коктейли и пчеличките.

Фокусът е в декоративните възглавници

Можеш да започнеш предпазливо, като избереш няколко декоративни възглавници с акцент в жълт цвят. Две-три на дивана, две-три в спалнята и няколко на земята, ей така, заради артистичния безпорядък.

Ако имаш мебели на балкона или в градината, идеята да ги обновиш само с детайл в текстила, ще ти хареса – те вече ще изглеждат различни, нови, по-пъстри от миналото лято. Подреди възглавнички в пухкава композиция, която ще е в тон с греещото слънце отгоре и се наслаждавай на тенденцията просто да е лято.

 1. ПЕРДЕ 135/270CM
  ПЕРДЕ 135/270CM
  Специална цена 24,99 лв. вместо 36,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ПЕРДЕ 135/270CM ПЕРДЕ 135/270CM ПЕРДЕ 135/270CM ПЕРДЕ 135/270CM
 2. ПЕРДЕ 140/245CM
  MODERN LIVING ПЕРДЕ 140/245CM
  26,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ПЕРДЕ 140/245CM ПЕРДЕ 140/245CM ПЕРДЕ 140/245CM

Стаята обича жълтите завеси

Какво трябва да има в една стая, независимо дали е дневна, спалня или детска? Пердета, завеси, щори и всичко подобно за прозорците, което да внесе още темперамент, да затвърди посланието на обитателя за личен стил и вкус, да приюти в една красива и любима атмосфера. Особено дългите завеси, които са ключ към търсената изисканост, са винаги добре дошли и без значение от вида на помещението.

Да си дойдем на тренда и да представим жълтото перде с цялото му лъчисто присъствие. Този цвят е адаптивен към най-разнообразни интериорни решения и много смело можеш да заложиш на него. Всичко придобива оптимистичен смисъл и в стаята винаги грее слънце, дори в най-мрачния ден. Може да не е едноцветно или блекаут, може да е само с детайли в ярко жълто, въздействието е гарантирано. Представи си обзавеждане в черно, бяло и дървесно, а сред него една прекрасна жълта завеса; или тъмен дъб в компанията на феерия от жълт текстил; да продължим със съчетанието на сива мебел, облагородена от спуснато перде в наситени жълти нюанси.

 1. НАСТОЛНА ЛАМПА
  НАСТОЛНА ЛАМПА
  14,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  НАСТОЛНА ЛАМПА НАСТОЛНА ЛАМПА НАСТОЛНА ЛАМПА
 2. ПОСТЕЛКА ЗА БАНЯ 50/50СМ
  MODERN LIVING ПОСТЕЛКА ЗА БАНЯ 50/50СМ
  Специална цена 9,99 лв. вместо 16,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ПОСТЕЛКА ЗА БАНЯ 50/50СМ ПОСТЕЛКА ЗА БАНЯ 50/50СМ ПОСТЕЛКА ЗА БАНЯ 50/50СМ ПОСТЕЛКА ЗА БАНЯ 50/50СМ
 3. ЧАША ЗА БАНЯ
  ЧАША ЗА БАНЯ
  Специална цена 5,99 лв. вместо 9,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ЧАША ЗА БАНЯ ЧАША ЗА БАНЯ ЧАША ЗА БАНЯ ЧАША ЗА БАНЯ
 4. ДИСПЕНСЪР
  ДИСПЕНСЪР
  Специална цена 7,99 лв. вместо 13,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ДИСПЕНСЪР ДИСПЕНСЪР ДИСПЕНСЪР
 5. ПОСТАВКА ЗА САПУН
  ПОСТАВКА ЗА САПУН
  Специална цена 3,99 лв. вместо 8,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ПОСТАВКА ЗА САПУН ПОСТАВКА ЗА САПУН ПОСТАВКА ЗА САПУН
 6. ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90СМ
  LUCA BESSONI ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90СМ
  Специална цена 5,99 лв. вместо 7,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90СМ ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90CM ХАВЛИЕНА КЪРПА 50/90СМ

Слънцето грее от пода в твоя дом

Килимът те посреща с меко гостоприемство и те подсеща колко е естествено и хубаво да стъпваш с боси крака. Не само това, а много повече – той е бързото решение, когато искаш по най-лесния начин да обновиш водещите цветове и да добавиш нов тонус в сърцето на дома си. Направи го в жълто, заради лятото и заради вечната усмивка, която то подарява безрезервно. Разстели един килим с ведро излъчване, от който да струи радост и положителна енергия. Жълтите шарки могат да бъдат геометрични или артистични, но със сигурност са гарантирано оптимистични!

 

Резенчета лимон в порцеланова чиния на лимони

Друго си е, нали?! Трендът е да бъдеш щастлив, а щастието се показва от най-близко разстояние. Например, когато поканиш приятели, а за коктейлите поднесеш свежи цитрусови парченца в чиния с принт на лимони. Това са дребни радости, които обаче се запомнят и дори след време се усещат ароматно. Ако искаш да ти е още по-слънчево, напълни една кана с чиста вода за пиене, а вътре пусни няколко резенчета манго и лимон с листенца мента. Всичко е в тон, а тонът го диктуваш ти.

Ако обичаш масата ти да навява усещане за лятна градина с подчертана класическа хармония, сервирай храната в порцеланови съдове, декорирани с фини цветя, с преобладаващи жълти. Ние ти предлагаме тук много романтична серия, която включва купи, плитки и дълбоки чинии, съдове за десерт и не оставя никого безразличен.

Нека гостите и съседите да виждат твоето слънце отдалеч

Жълти пчелички на прага на дома и няколко жълти саксии по перваза на балкона. По всичко личи, че си усмихнат човек, който харесва да грее от сутринта! Изпий едно капучино сред пъстри цветя, засадени в жълти кашпи. Посрещни приятел с нова постелка пред вратата, чието послание е за добре дошъл в дома със слънчевите лъчи.

Ако имаш дете, ще заинтригуваш вниманието му с тези ведри обновления и то ще поиска стаята му да е с нов код. Отвори я с код жълто, изразен в спално бельо на миньони или в атрактивно LED осветление – така там ще те посрещат няколко слънца.

 1. КАШПА
  КАШПА
  2,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  КАШПА КАШПА КАШПА КАШПА КАШПА КАШПА

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik