Коледни свещи и свещници

Неделя сутрин, а ароматът на прясно изпечени сладки и уханието на запалената свещ с дъх на канела се прокрадват във всяка една стая и приютяват със своята енергия. Коледа е… Това е най-семейният празник от годината, когато всички отваряме сърцата си за любовта и чудесата. Започваме да украсяваме дома си с красива декорация, с която придаваме на обстановката празничен вид, а ние се зареждаме с положително настроение. Сред аксесоарите са и ароматните свещи, подходящи за новогодишната и коледната маса, около която сядаме с любимите си хора.

Какви коледни модели ще откриете в раздела?

В този раздел на онлайн магазина ще откриете страхотни предложения за свещници, които можете да поръчате на добри цени, да използвате за коледната украса на жилището си или за подарък. Освен тях са налични и чаени свещи, подходящи за поставяне на различни места. Сред артикулите ни са и дифузерите за ароматизирането на всяко едно помещение у дома, както и свещниците в ретро стил, решени в сребърен и златен цвят.

Как да декорираме дома си с коледни свещници?

Свещниците имат особено очарование. Те изпълват помещението с уют, мека светлина и несравнимо ухание, пленяващо сетивата. С тях декорираме дома си не само по Коледа, но и през всяко едно друго време от годината. Ето и някои идеи за това как могат да се постигнат отлични естетически резултати:

  • свещник с арт дизайн и с няколко гнезда за чаени свещи той би стоял доста ефектно в центъра на трапезата, като е отличен вариант да бъде съчетан с красива покривка;
  • коледен свещник тип венец изключително тематично и креативно решение, което няма как да остане незабелязано. Този вид декорация би стояла прекрасно върху скрина в дневната, на плота в кухнята и дори в спалнята. Може да се комбинира с чаени свещи, ухаещи на карамел, ванилия или канела;
  • ароматна свещ в чаша тя е с компактни размери и може да бъде поставена абсолютно навсякъде. Дори и върху нощното шкафче в спалнята, тя отново ще плени сетивата със светещата си магия, придаваща празничен вид на всеки интериор.

Чаена свещ или свещник с коледен дизайн, всяко едно от тези решения е прекрасен начин да станете част от духа на Коледа и да се насладите обаянието на месец декември.

Защо да пазарувате от Mömax?

При нас винаги има уникални решения за декорирането и обзавеждането на жилището, които освен с атрактивния си дизайн, привличат вниманието на клиентите и с достъпните си цени.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik