Акценти от седмицата

Във връзка със заповед №РД-01-194/30.03.2021 г. на здравния министър всички магазни на mömax в страната остават затворени до 11.04.2021 г. Независимо, че нашите магазини са затворени, ние оставаме на разположение за теб, като продължаваме да ти предлагаме възможности за пазаруване от вкъщи.

Възползвай се от следните mömax услуги:

 

Поръчай по телефона

Можеш да получиш консултация за нашите продукти по телефона, или да направиш поръчка по телефона и да вземеш поръчката си на място от магазина.

Поръчай по телефона сега:

0700 196 990889 31 96 99

Доплащане на поръчки и получаване на стока на място

Ако очакваш мебели, които си поръчал по-рано, ще можеш да си ги вземеш от съответния склад на място. Осигурили сме дежурен консултант и дежурна каса, където ще получиш съдействие за получаване на поръчаните стоки при спазване на всички мерки за безопасност.

Монтаж и вземане на размери

Можеш да се възползваш от услугата „Монтаж на мебели“, като можеш да бъдеш сигурен, че нашите специалисти ще спазват всички мерки за безопасност. Ако вече имаш насрочено вземане на размери за изработка на кухня, то то ще се състои по обичайния план при спазване на всички мерки за безопасност.

Доставки

Всички насрочени доставки ще се осъщесвяват по план. Всички новопостъпили поръчки от нашия сайт, ще се обработват и доставят по обичайния път. Възможни са известни забавяния в зависимост от ангажираността на куриера и Мömax доставките.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik