Дневна с флорален акцент

Цветовете


Как да оформим цветовете около флоралния диван? Фонът на десена или един от светлите, неутрални цветове в него може да бъде представен и по стените на помещението. Изберете си един от второстепенните нюанси, който да се повтаря в други мебели и аксесоарите като пердетата или килима. Ярките нюанси оставете за малките акценти и аксесоари като възглавнички, настолни лампи, вази, рамки и декоративни елементи. 

Баланс

Много от модерните флорални принтове имат голяма визуална тежест особено когато са използвани ярки цветове. Смесването на много принтове в една стая може доста да "натовари" усещането в помещението. Балансирането се осъществява чрез използването на един нюанс, който е част от флоралния принт, за стените и корпусната мебел. Както можете да видите от нашето предложение, един от базовите нюанси във флоралния мотив е тъмно зеленото, съответно стените в близост също са в този цвят. Декорацията също съдържа цветове от детайлите в принта. 

Заслужава си да се решите на една такава промяна в дневната – внася много романтика и шик. А аз обожавам шика ;) Можете да ми се доверите!

Назад
© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik