Празнично настроение... Украса за великденската маса

Още само ден-два и ще отпразнуваме един от най-големите християнски празници! На Великден е цветно и весело, всички близки се събират, за да отбележат празника и да прекарат малко време заедно. Както на всеки празник, същинското отбелязване се случва на масата. Затова е хубаво, тя също да бъде празнична и да допринася за доброто настроение

Всички чакаме Великден заради шарените яйца, ароматните козунаци и богатата празнична трапеза. Наред с вкусотиите, към истинското празнично изживяване принадлежи и празнично украсената маса. Затова ние ви предлагаме две вдъхновяващи декорации за великденската трапеза, с които да очаровате гостите си.
 
  • Първият вариант за декорация на празничната трапеза включва нежни пастелни тонове, порцелан и тишлайфери с флорални мотиви и много сладки, ръчно направени зайчета от салфетки. Цветовата комбинация в нежно розово, зелено и сиво ще донесе хармония и спокойствие на масата. 


Как се правят тези невероятно симпатични зайчета от салфетки, можете да видите тук
 
  • А може би предпочитате по-наситени и пъстри цветове? Разноцветният порцелан ще придаде свежест и настроение, а в комбинация с пъстрите великденски яйца и свежите пролетни цветя (във весели саксии или вази), със сигурност ще бъдат повод за по-празнично настроение на трапезата.

Уютът на дома се крие именно в малките детайли, във вниманието и грижата. Създайте си уют в празничните дни и не забравяйте настроението! 

Весели празници!

Назад
© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik