Работата от вкъщи може да бъде много приятна ... Домашен офис? Защо не

Все повече модерни компании позволяват на служителите си поне в един ден от работната седмица да работят от вкъщи. От друга страна броят на така наречените фрийлансъри също се увеличава. Тези тенденции предполагат обособяването на едно кътче, в което да можем да се отдадем на работни задачи, без да се лишаваме от уюта на дома. Разбира се, аз пак съм тук, за да дам няколко модерни и практични идеи за домашното офис пространство!

Първо мястото ...


Всичко започва с определянето на пространството, което ще заема домашния офис. Наличието на естествена светлина е за предпочитане, трябва да е спокойно и ако има повечко място за съхранение, ще е най-добре.Но все пак пространството не трябва да е голямо – все пак човек може да жъне успехи и в малко пространство. Например онзи празен и потребен ъгъл между спалнята и гардероба е идеален. 

.... след това основните неща


Всички разсейващи неща на страна. Една практична ъглова маса е перфектна за малък домашен офис – оползотворява всеки сантиметър. Който разполага с повече пространство, може да избере по-голям вариант и да попълни своята работна стая с подходящи етажерки или комоди. И тъй като искам най-доброто за вас – разбира се един удобен въртящ се стол. 

.... и накрая детайлите! 


Така, след като изяснихме всички важни неща, следва любимата ми част: декорацията и детайлите! Един домашен дух също не може да чете в тъмното, затова на бюрото не трябва да липсва настолна лампа. Всичко необходимо може да се съхранява в подвижен контейнер или етажерка на стената. Ето още един практичен съвет: корковото табло е идеално за бележки и напомняния. Остава само да поставите едно кошче за хартия под бюрото и перфектния домашен офис е готов! 

Защо работата не беше така лесна и приятна....

Назад
© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik