Твоят нов морски дом

Бъди на вълната!

В еуфория сме от лятото и искаме да те вдъхновим с нови идеи! Настроени сме на синя честота, но слънцето диктува правилата, затова предложенията ни са горещи. Няма начин – отново сме на вълната, този път в един по-различен стил. Бъди с нас в това въодушевление и си вземи каквото харесаш, но най-вече хъс за свежи хрумвания.

Подготвихме лимитирана колекция от тематични продукти, с които да оборудваш едно невероятно морско жилище. Дори не е задължително то да бъде точно на брега, а даже може и да е съвсем далече от морето. Стига да имаш нужда от ново приключение през лятото и желание за творчески изяви, тук е твоето място за старт. Ние обичаме да сърфираме в света на мебелите и декорациите, а още повече, когато го правим с тениски на синьо-бели райета, под акомпанимента на чайки и пръски солена вода.

Релаксът е задължителен

Твоят домашен остров ще има персонален облик и ще те посреща още от прага с кораби, капитани и морски звезди. Преди всичко се огледай за удобно канапе и помощна масичка, върху която да поставяш смартфона, докато релаксираш. Ако си любител на необичайни комбинации и мебели с индивидуален характер, спри се на бар маса с уникален дизайн и с функции за ефектно съхраняване на бутилки и чаши. Тя ще си партнира с висок бар стол, а ти ще имаш импровизиран кът за генериране на планове или просто за размишления.

Играй с нюансите на синьото

Разпилей във въображението си цялата богата гама от сини, синьо-зелени и тюркоазени цветове, после ги слей в едно и получи нов оттенък. Посочи една шарка, в която тези красиви багри си взаимодействат във форми и вариации, а после я материализирай, като част от декорацията на дома.

Нека плътните сини завеси да се спуснат с очарованието на лятното небе привечер, когато то заспива във вълните, дребни рибки да плуват из трапезната покривка, а палмови листа в аквамарин да се разстилат от кувертюрата. За да не се колебаеш в тази своя синя смелост, омекоти обстановката с малко пясъчен детайл в текстила и с мебели от дърво. Светлият дървесен цвят създава топло усещане и уют, а бежовото поставя идеална основа за по-колоритната част от интериора.

 1. СИНЬО КЛИК-КЛАК КАНАПЕ КЛАУД 196/92/98 СМ 2 ВЪЗГЛАВНИЦИ
  MODERN LIVING СИНЬО КЛИК-КЛАК КАНАПЕ КЛАУД 196/92/98 СМ 2 ВЪЗГЛАВНИЦИ
  Специална цена 719,20 лв. вместо 899,00 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  СИНЬО КЛИК-КЛАК КАНАПЕ КЛАУД 196/92/98 СМ 2 ВЪЗГЛАВНИЦИ КЛИК-КЛАК КАНАПЕ КЛАУД 196/92/98 СМ 2 ВЪЗГЛАВНИЦИ В СИВО И БЯЛО ТЪМНОСИВО КЛИК-КЛАК КАНАПЕ КЛАУД 196/92/98 СМ 2 ВЪЗГЛАВНИЦИ

Сервирай морски дарове в тюркоазени съдове

Знаеш ли, че тюркоазът е камъкът на щастието? Неговите магически способности успокояват и уравновесяват, прогонвайки лошите енергии. Още повече, взирайки се в този притегателен цвят, очите ти сякаш се промиват и започваш се чувстваш приятно отпочинал. Затова не се колебай, а тествай един комплект за хранене, който да бъде в тюркоазено зелено или в тюркоазено синьо, или просто в този неустоимо летен и чист цвят. Приготви салата от миди, създай някой нов кулинарен деликатес, а може да си купиш прясно изпържена цаца и да поканиш приятели. В колекцията ще откриеш изчистени, едноцветни съдове и декорирани с тропически мотиви. За по-авангардните морски дизайнери сме включили специална серия, изработена с ефектна глазура и вътрешна част, преливаща в интересни зеленикави шарки, наподобяващи дълбоките и необятни води на океана.

 

 1. ЧАША
  ЧАША
  6,99 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  ЧАША ЧАША ЧАША
 2. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  LUMINARC СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  84,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ

Плувай сред вълни от сладки сънища

Облечи спалнята, като редуваш морско с небесносиньо, за да се потопиш в мека феерична синева, след това да сънуваш блажено и накрая да се събуждаш плавно... Закачи на прозорците пердета с тропическа растителност, които да съчетаеш с килим в същия стил, а за стените остави най-сладкото. Дали ще бъде натуралистичен пейзаж с малки провинциални къщи край морето или романтичен изглед по време на залез, ще разтуптиш сърцето на дома. Един симпатичен будилник в синхрон с твоята вълна, не за друго, а за да те подсеща да грабваш всеки миг и някоя статуетка с майсторска изработка, която да те вдъхновява за красивите детайли в ежедневието.

Дай зелен флаг на морската декорация

Всичко е позволено! Щом си капитан на морски дом, значи в него има място за най-различни представители на морския свят, изработени от стъкло, порцелан, юта, метал или дърво. Стенни украси с котви, платна или мрежи, купички за ядки във форми на звезди и перлени миди, статуетки-лодки и поставки за свещи с рапани...

Сърфирай по вълната и не забравяй да експериментираш!

 

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik