Работа в Mömax

Свободни позици в:

гр. София

гр. Стара Загора

гр. Бургас

гр. Варна

Философията

mömax е нова концепция за обзавеждане и уют в дома, която се основава на един нарастващ тренд: Модерни мебели и аксесоари на изгодни цени. При нас ще намерите атрактивни, модерни и изгодни решения за дома - както за по-големи пространства, така и за практични малки жилища. Mömax предлага на своите клиенти множество услуги на изгодни цени, които да направят преживяването от пазаруването при нас още по-приятно и достъпно.

 

Акцентът в нашите магазини слагаме на амбицията и ангажираността, както и на желанието да бъдем тук за нашите клиенти. Ценностите на mömax вече са отворили страхотни шансове за много хора, които търсят стабилно развитие, динамичен и модерен екип, както и възможност за обучение и развитие по пътя на кариерата мечта. 

Една от водещите ни цели е да предлагаме на клиентите си готови решения за дома и офиса, които да ги впечатляват и да ги вдъхновяват да пресъздадат модерната mömax атмосфера у дома.

 

Клиентът на mömax е сигурен, че ще намери мебели и аксесоари, напълно съобразени с неговите вкус и изискания, и че ще може да пресъздаде решението у дома с минимални усилия за кратко време. Този подход улеснява планирането на ново жилище и дава сигурност на клиентите ни, че са на правилното място

С рекламните си послания също се стремим да бъдем модерни и различни. Залагаме на забавни ТВ-реклами, атрактивни цветове и закачливи послания, а талисманите ни - домашният дух Миа и нейният приятел папагала, няма как да те оставят без усмивка.

Екипът на mömax

mömax е динамична и бързо развиваща се компания в мебелния бранш. Ръстът ни е впечатляващ и за 6години можем да се похвалим с 6 магазина в България, страхотен онлайн магазин и повече от 250 служители.

Основната ни задача е да предоставим на служителите си възможност за бъдещо развитие. Нашата професионална, вътрешна обучителна програма се грижи за това, служителите да се обучават постоянно и да подобряват квалификациите си.

При нас са добре дошли млади хора с амбиция за развитие, професионалисти с предишен опит и стремеж към ръководни позиции, както и хора, които искат да тръгнат по нов кариерен път и са готови да поемат нови знания и умения.

Обучението в mömax е основа за кариера в мебелната търговия. Особено горди сме със служителите си, които започнаха на станжантски позиции преди години, а вече са ръководители на собствени отдели в компанията.

Мениджмънт на грешките

Щом сме хора, правим грешки. Винаги се отнасяме с уважение един към друг и ценим усилията и времето си дори когато се допускат грешки. Избираме да използваме грешките, за да се учим от тях и да извличаме полезни изводи, които ни правят по-добри. Грешките са чудесен начин да установим къде има потенциал за оптимизация на процесите и средата.

Завършили сте образованието си успешно?

MЬОМАКС БЪЛГАРИЯ ООД Ви дава възможност да приложите наученото и да се реализирате като професионалисти. Чрез разработените ни подготвителни обучения в различните звена, ние Ви предлагаме интересна и вълнуваща практика. От ръководителите на отделите и Вашите бъдещи колеги ще получите необходимата информация в различните сфери на дейност – продажби, презентация на артикулите, административни процеси във фирмата и логистика. Тези знания ще Ви подготвят оптимално за бъдещите Ви задължения. Програмите включват методи за продажба, продуктово обучение, планиране, прогнозиране и са изцяло съобразени с Вашите предишни познания. По този начин ние Ви гарантираме бързо и стабилно развитие.

Максимален размер на файла: 1024 KB | Позволени типове файлове: doc, docx, pdf, odt | Максимален брой файлове: 1
Максимален размер на файла: 1024 KB | Позволени типове файлове: jpg, jpeg, png | Максимален брой файлове: 1
Максимален размер на файла: 1024 KB | Позволени типове файлове: doc, docx, pdf, odt, jpg, jpeg, png | Максимален брой файлове: 1

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik