Работа в Mömax

MЬОМАКС БЪЛГАРИЯ ООД е водеща фирма на българския пазар за интериорни решения на вашия дом и офис. Ние предлагаме на своите клиенти богата гама от мека и корпусна мебел, кухни, аксесоари и стоки за декорация, домашни потреби и текстилни изделия. В структурата на компанията са обособени отдели и обекти, което дава възможност за реализация на служители, различни по образование, професия и интереси. Като солиден и коректен работодател MЬОМАКС БЪЛГАРИЯ ООД предлага отлични възможности за фирмено обучение и професионално развитие. Ако Вие сте организирани, инициативни, амбициозни и мотивирани, с подходящо икономическо или друго образование, опит в същата или подобна дейност, умение за работа в екип КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПРИ НАС!

Завършили сте образованието си успешно?

MЬОМАКС БЪЛГАРИЯ ООД Ви дава възможност да приложите наученото и да се реализирате като професионалисти. Чрез разработените ни подготвителни обучения в различните звена, ние Ви предлагаме интересна и вълнуваща практика. От ръководителите на отделите и Вашите бъдещи колеги ще получите необходимата информация в различните сфери на дейност – продажби, презентация на артикулите, административни процеси във фирмата и логистика. Тези знания ще Ви подготвят оптимално за бъдещите Ви задължения. Програмите включват методи за продажба, продуктово обучение, планиране, прогнозиране и са изцяло съобразени с Вашите предишни познания. По този начин ние Ви гарантираме бързо и стабилно развитие.

Максимален размер на файла: 1024 KB | Позволени типове файлове: doc, docx, pdf, odt | Максимален брой файлове: 1
Максимален размер на файла: 1024 KB | Позволени типове файлове: jpg, jpeg, png | Максимален брой файлове: 1
Максимален размер на файла: 1024 KB | Позволени типове файлове: doc, docx, pdf, odt, jpg, jpeg, png | Максимален брой файлове: 1

© 2023 mömax Онлайн магазин от Stenik