Стрелките показват... безвремие

Летни топ предложения:

Лято е!

Сверяваш часовника в синхрон с вътрешното си усещане, а то е много осезаемо: безвременно! Стрелките на този моден аксесоар вече не са фокус в ежедневието ти и лека-полека отстъпват място на по-забавни „отговорности“. Нещо като план за разпределение на почивките, в които часовете се измерват в съвсем различна скала или нещо като разпускане по джапанки някъде на сянка, по възможност периодично... Ние сме солидарни с твоето настроение за релакс, затова отново сме събрали на едно място закачливи предложения. Закачливи, защото ще ти харесат и ще задържат вниманието ти, пък и ще ти доставят широка лятна усмивка, а ти и нея ще закачиш на точното място.

Започни с приготовленията за плаж. Дори и да ти предстои морска почивка в края на лятото, тръпката от подбор на аксесоари, като тренди плажна кърпа, шарени джапанки и хладилна чанта, ще наситят със свеж оптимизъм работното ти ежедневие.

На второ място премини към обновяване на балкона или градината. Толкова интересни мебели и външни декорации предлагаме, че си заслужава да извършиш разбор на оборудването у дома и да добавиш още вдъхновения за летен mood на открито.

На трето място се разположи на някой удобен диван или фотьойл вкъщи, и се отдай на творчески идеи, но не какви да е, а дизайнерски. Като започнеш от сервизите за хранене, които през цялото лято позволяват цветни експерименти и завършиш със спалното бельо, чиято колоритна експлозия няма как да подминеш. Подреди тук-там свещи с форма на миди, статуетки-раковини, вази с грабващи и задържащи погледа детайли. Картината с морски пейзаж ще те кани всяка вечер на брега, а чаша от синьо стъкло ще забъркаш коктейл с розови мехурчета.

Така си представяме ние подготовката за лятото. Ти си на ход.

 1. ЪГЛОВ ГРАДИНСКИ СЕТ МЕКСИКО С ДЕСЕН ПОДЛАКЪТНИК С МАСА, 2 ПЕЙКИ И 2 ТАБУРЕТКИ С ВЪЗГЛАВНИЦИ В СИВО И ЧЕРНО
  MODERN LIVING ЪГЛОВ ГРАДИНСКИ СЕТ МЕКСИКО С ДЕСЕН ПОДЛАКЪТНИК С МАСА, 2 ПЕЙКИ И 2 ТАБУРЕТКИ С ВЪЗГЛАВНИЦИ В СИВО И ЧЕРНО
  Специална цена 949,00 лв. вместо 1399,00 лв.
  Различни варианти

 1. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  LUMINARC СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  84,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
 2. СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  LUMINARC СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ
  84,90 лв.
  Различни варианти
  Избери вариант
  СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ СЕРВИЗ ЗА ХРАНЕНЕ 19 ЧАСТИ

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik