Пазарувай изгодно на изплащане с TBI bank!

Пазарувай на изплащане със стоков кредит от TBI. 


- Финансиранe от 150 до 30 000 лв.;
- Период на изплащане от 3 до 48 месеца;
- Бързо одобрение, онлайн процес;
- За всички лица, навършили 18 години;
- Без скрити такси и комисиони;
- Много възможности за погасяване и разплащане;

Ето как да го направиш:

1. Избери продукт от сайта, постави го в кошницата, натисни „Купи с tbi bank” и посочи срока на плащане. След като завършиш поръчката, служител от Центъра за обслужване на клиенти на TBI  ще се свърже с теб, за да попълните твоите данни. 
 2. След одобрение на заявката ще получиш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта и да завършим идентификацията ти.
 3. TBI са на ход и проверяват снимките.  Ще получиш линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS.  А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email. 
 4. И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат от при завършване на поръчката и в имейла за потвърждение на поръчката. 

Още се чудиш дали да пазаруваш с tbi bank? Нека ти споделим предимствата:

⦁    Пазаруваш изцяло онлайн  от всяка точка, в която имаш активен интернет, без да си ограничен от работно време и да се разхождаш до магазина и до банковия клон; 
⦁    Получаваш отговор на заявката си до минути; 
⦁    Данните ти са напълно защитени – процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да ти е лесно и затова с tbi bank  не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации; 
⦁    Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн. Знаеш, ли че можеш да платиш месечната си вноска по 11 удобни начина, пазарувайки с tbi bank? А вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение tbi bank app .  

  

 С TBI bank покупките ти са защитени. 

Не пропускай при покупка на вноски с tbi bank да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научи повече за защитата като се свържеш със служител на  TBI bank на телефон  0700 17 571 / *8242 или прочети ТУК.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik