Розов Уикенд

Розов Уикенд

В mömax винаги можеш да разчиташ на изгодни предложения, които ще направят дома още по-уютен и комфортен. Традиционно през месец ноември ние от mömax сме се погрижили да предложим на нашите клиенти разнообразие от мебели и аксесоари за дома с голямо намаление и на конкурентни цени!

Розов ноември в mömax предлага на потребителите изобилие от промоционални предложения и възможност за участие в томбола със страхотни награди. Повече за томболата с награди, можете да прочетете тук.

Кулминацията на Розов ноември в mömax ще бъде по време на Черен петък. Клиентите ни ще могат да се възползват от неустоими продуктови предложения с отстъпки до 40%.

Кога започва Черен петък в mömax?

Черен петък в mömax по традиция носи името Розов уикенд и предлага неустоима възможност за предколеден шопинг, с който да подготвим дома си за коледните празници. Промоцията стартира в 00:00 ч. на 24.11.2021 г. и ще продължи до 23.59 ч на 28.11.2021 г.

Какви намаления ще има?

Очаквай намаления до 40% на избрани продукти от мебелни категории:

Намаления до -40% ще изобилстват и в категориите с аксесоари за дома:

В периода от 15.11 до 28.11 можеш да се възползваш от -22% на всички гардероби, антрета, шкафове за обувки и полици, а всички килими в асортимента ни ще бъдат с 20% отстъпка. Голямата шопинг промоция те очаква в периода 24.11 – 28.11. Проследи всичко на сайта или в Facebook и Instagram.

Полезни съвети от mömax за успешен шопинг през Розов уикенд

  • Регистрирай се на www.moemax.bg и създай своя профил;
  • Разгледай продуктите в категориите, от които планираш да пазаруваш;
  • Добави желаните продукти в „Любими“, за да са ти под ръка преди промоцията;
  • Бъди на линия, или заповядай в нашите магазини, за да се възползваш от промоцията;

Доставка

Цената на доставка зависи от теглото на продуктите и адреса за доставка. За да се ориентираш за цената, добави избраните продукти в количката, попълни данните за доставка и цената ще се генерира автоматично.

Кога ще бъдат доставени поръчките

Обикновено доставката на налични продукти онлайн, отнема 7 дни, но ако се има предвид традиционното натоварване по време на този период от година, доставката на поръчките може да отнеме малко повече време.

Назад
© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik