Шкафове колони за баня

Шкафове колони за баня ( 11 продукта )

Филтри

11 Артикули

 1. ВИСОК ШКАФ ЗА БАНЯ ЛЕЙН 34/36/120 СМ В ТЕКСТУРА ЗЛАТЕН ДЪБ КРАФТ
 2. БЯЛА КОЛОНА ЗА БАНЯ 48/19/70 СМ.
  БЯЛА КОЛОНА ЗА БАНЯ 48/19/70 СМ.
  Специална цена 159,20 лв. вместо 199,00 лв.
Филтри

11 Артикули

Банята е ключово помещение за домашния комфорт. Освен рутинните хигиенни процедури, там ние се отпускаме в края на работния ден и даряваме сетивата си с любимите си бюти и СПА ритуали. За да са миговете на уединение още по-приятни, трябва да се постараем при обзавеждането на тази стая, в която е прието да има всички съвременни удобства за перфектен престой. Колонните шкафове са също част от тях.

За какви бани са подходящи колонните шкафове?

В онлайн магазина на Mömax ще видите каталог с колонни шкафове за баня, изработени от издръжливи и лесни за поддръжка материали като pvc и мдф. Всички мебели в секцията могат да се закупят на изгодни цени, а клиентите ни имат удоволствието да се възползват и от голямото стилово и цветово разнообразие.

Шкафовете тип “колони” са подходящи за повечето видове бани, но най-вече за просторни душ зони, където има достатъчно пространство, за да се побере подобна мебел. Някои модели са с кош за пране, което повишава практичността им и приноса им за организацията на домакинството.

Основното им предимство е, че имат елегантен дизайн, не заемат голяма площ и се съчетават безпроблемно с останалите елементи в стаята за къпане. Колонните мебели за душ зони са още и удобни за използване, защото побират много неща и правят подредбата на хигиенните и личните принадлежности, хавлиите и почистващите препарати лесна и нагледна.

Какви видове предлагаме от Mömax?

От Mömax за пореден път провокираме вниманието на потребителите, предлагайки на тяхното внимание страхотна селекция от евтини колонни шкафове за баня. Следните модели са на ваше разположение:

 • изцяло в бял цвят – тези видове са едни от най-поръчваните, тъй като имат универсален дизайн и се синхронизират лесно с всякакви други интериорни компоненти в душ зоната;
 • с отворени ниши – можете да заложите на изцяло затворен с вратички модел, но и да изберете такъв, при който има и отворени рафтове. Тук всичко опира до личните ви предпочитания;
 • ъглови – идеални са за по-малки стаи за къпане, както и за запълването на свободни ниши;
 • с две крила – за този вариант ще ви е необходимо повече пространство в банята, така че помислете с каква площ разполагате и след това решете;
 • на крачета – много практичен избор във всяко едно отношение, но най-вече с това, че дава възможност да почиствате зоната под колонния шкаф.

По отношение на цветовете също има от какво да се възползвате. Колонните шкафове за баня в категорията са налични в бяло, в кафяво, в черно, както и в комбинация от два нюанса. При избор е важно да вземете предвид дизайна на плочките и другите мебели, както и цветовата схема, която преобладава в стаята.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik