Домакински стълби

Стълби ( 8 продукта )

Филтри

8 Артикули

 1. СТЪЛБА
  СТЪЛБА
  53,90 лв.
 2. СТЪЛБА
  СТЪЛБА
  44,90 лв.
 3. СТЪЛБА
  СТЪЛБА
  59,90 лв.
 4. СТЪЛБА
  СТЪЛБА
  56,90 лв.
 5. СТЪЛБА
  СТЪЛБА
  52,90 лв.
 6. СТЪЛБА
  СТЪЛБА
  42,90 лв.
 7. ПОМОЩНО СТОЛЧЕ
  ПОМОЩНО СТОЛЧЕ
  17,99 лв.
Филтри

8 Артикули

Случвало ли ви се е да трябва да вземете нещо от най-високия рафт на гардероба или от кухненския шкаф, но да не можете да го достигнете? Подобни ситуации ни карат да намираме алтернативни методи, за да постигнем целта си, които обаче невинаги са особено удачни. В повечето случаи залагаме на някой стол, но ако той не е достатъчно стабилен и надежден, съществува сериозен риск да паднем от него и да се нараним. 

За какво се използват домакинските стълби 

За да не ставаме част от подобен негативен сюжет, можем просто да си купим компактна домакинска стълба за дома и да я използваме при необходимост: 

 • тя може да е с две или с три стъпала, да е предназначена за мивка или да е под формата на помощно столче; 
 • присъствието ѝ в дома ни е изключително полезно по ред причини, а малките ѝ размери позволяват да я държим на удобно за нас място – в кухнята, килера и др.;
 • сгъваемите домакински стълби са придобивка в полза на домашния комфорт – добре е да се снабдим с тях, когато срещаме честа необходимост от помощни средства при достигането на отдалечени вещи и хранителни продукти. 

В онлайн магазин Mömax ще откриете качествени модели домакински стълби на поносими цени, които си струва да превърнете в елемент от кухненското обзавеждане. 

кухненски стълби

Как да ги използвате и съхранявате правилно 

Използването на домакинската стълба не изисква особени усилия от наша страна. В случая трябва просто да я разгънем и поставим на подходящото място, така че да успеем да достигнем необходимите ни вещи. Колкото по-нависоко са те, толкова повече стъпала е добре да притежава помощното пособие, а ако сме спрели вниманието си на ниско столче, него можем просто да го поставим пред мивката или там, където най-често ни е нужно. 

Какви видове ще откриете в раздела 

Тук ще видите домакински стълби с две, три и четири стъпала, както и в цветове като черно, жълто, сребристо, червено и синьо. Всеки един модел е изработен от най-висококачествени материали, гарантиращи тяхната стабилност и износоустойчивост – алуминий, метал, полипропилен и пластмаса. 

Защо да пазарувате от Mömax 

За да е един дом красив и удобен за живеене, той не само трябва да е модерно обзаведен, но и да намираме в него полезни пособия като домакинските стълби. Практични и лесни за съхранение, те са онази покупка, която не бива да отлагаме твърде дълго във времето. За добрия си избор се доверете на Mömax, където ви очаква страхотен продуктов каталог и цени, отговарящи напълно на вашите възможности.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik