Етажерки за баня

Етажерки за баня ( 16 продукта )

Филтри

16 Артикули

 1. ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ 3 НИВА 38/32,5/70 СМ.
  ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ 3 НИВА 38/32,5/70 СМ.
  Специална цена 54,90 лв. вместо 74,90 лв.
 2. ЕТАЖЕРКА
  ЕТАЖЕРКА
  10,99 лв.
 3. ЕТАЖЕРКА
  ЕТАЖЕРКА
  12,99 лв.
 4. ЕТАЖЕРКА
  ЕТАЖЕРКА
  19,99 лв.
Филтри

16 Артикули

Цената на компромисите с жилищния интериор може да се окаже твърде висока. Когато се занимаваме с избора на обзавеждане, трябва да си поставим високи критерии и да се водим по тях. Така резултатът от нашите старания ще е добър, което е крайната цел при всяко едно такова начинание. Обособяването на банята е обширна тема, като от съществено значение е да създадем красив и удобен за използване кът за релакс. Освен подходящи плочки и санитария, трябва да си набавим и някои практични елементи, като етажерките, които тук ще намерите в голямо разнообразие.

Какви етажерки за баня ви очакват в раздела?

Етажерките за баня са функционално допълнение, без което е трудно да подредим нагледно и удобно козметичните си принадлежности. Освен това, този вид поставки повишават и естетиката, защото са налични в ефектни дизайни, а наред с това са и лесни за монтаж. Разнообразието ни от етажерки за баня включва:

 • ъглови модели основното им предимство е, че не заемат място и имат метална конструкция. Подходящи са както за малки, така и за големи зони за къпане, налични са с едно, две и повече нива;
 • поставки на три нива тези модели етажерки са изключително практични, защото побират много неща. Купуват се основно за големи помещения за къпане, където има достатъчно място. Стоящите модели са сред вариантите в случая, като те не изискват монтаж;
 • решения от дървесина – за разлика от пластмасовите, еко моделите се вписват отлично в идеята за опазване на околната среда и в създаването на интериор с естествени елементи. Поставките за баня от дървесина са красиви и се пасват добре на всяко обзавеждане;
 • модели без пробиване прикрепват се към стената с гумени пластини, които предварително се фиксират на чиста и суха повърхност. Този начин за поставяне позволява лесното преместване на етажерката за баня от едно място на друго, когато обстоятелствата го налагат.

При избора на поставка за душ зоната обърнете внимание на подробности като височина и широчина, материали за изработка, дизайн, цвят, форма и цена. В категорията ще откриете разнообразни решения с топ качество, в което ще се уверите още от първото ползване на продукта.

Защо да ги купите от онлайн магазин Mömax?

В Mömax сме специализирани в предлагането на качествени и модерни жилищни решения, с които домът ви да заблести от красота! Практични, красиви и със здрава изработка, нашите мебелни изкушения са част от едно вълшебно интериорно начало – поставете го още сега!

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik