Седалки за тоалетна чиния

Седалки за тоалетна чиния ( 2 продукта )

Филтри

2 Артикули

 1. СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ
  СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ
  Специална цена 34,90 лв. вместо 55,90 лв.
 2. СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ
  СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ
  Специална цена 24,99 лв. вместо 39,99 лв.
Филтри

2 Артикули

Интериорът в банята има решаваща роля за това да се насладим на любимите си СПА моменти пълноценно. От избора на плочки и мебели, до покупката на дребни елементи, като седалките за тоалетна чиния всеки детайл има своя принос за постигането на съвършена обстановка. Всеки от нас е добре да подходи отговорно и с отношение към селекцията на придобивките за душ зоната, за да бъдат резултатите на ниво.

Какви седалки за тоалетна чиния ще видите в раздела?

В тази категория на онлайн магазин Mömax ви очаква разнообразие от тоалетни седалки за тоалетна чиния, които се предлагат на изгодни цени. Моделите са интересни и евтини, качествени и подходящи за модерната баня. Ето какви видове ще откриете в секцията:

 • цветни – седалките за тоалетна чиния с цветен дизайн са оригинални и са отлично допълнение към съвременната визия на банята. Предлагаме ги с ефектни принтове, които ще придадат тематичен вид на помещението;
 • с еко дизайн – външният им вид наподобява дърво и е привлекателен за ценителите на природосъобразните решения. Този вид седалки за тоалетна чиния са подходящи за бани в топли цветове, с които се постига хармонична обстановка и уют;
 • бели – класически избор, чиято “мода” едва ли някога ще отшуми. Моделите в бял цвят се вписват във всяко обзавеждане и са отлично допълнение към който и да е интериор. Налични са и с повдигащ дизайн;

Когато е време за обзавеждане на банята, компромисите с качеството и дизайна на бъдещите придобивки трябва да останат на заден план. 

Как да изберете?

Размерите на седалката за тоалетна чиния са водещ критерий за избор, но освен тях е редно да съгласувате и дизайна, цената и материалите за изработка. Предлагаме модели от дуропласт, МДФ и неръждаема стомана, които са в приятни нюанси. При избора е хубаво да вземете под внимание останалия интериор, който може да послужи като отправна точка при покупката на продукт от раздела.

Защо да купите от онлайн магазин Mömax?

От Mömax България сме ангажирани да предложим на своите клиенти най-качествените и ценово достъпни решения, с които жилищният интериор ще премине на друго ниво. Ние ще ви помогнем да реализирате всеки свой проект, свързан с подобряването на домашната обстановка, която включва и външни пространства, като двора и градината.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik