Сушилници

Сушилници ( 16 продукта )

Филтри

16 Артикули

 1. СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  23,99 лв.
 2. СУШИЛНИК
  СУШИЛНИК
  29,99 лв.
 3. СУШИЛНИК 26 М
  СУШИЛНИК 26 М
  54,90 лв.
 4. СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  59,90 лв.
 5. СУШИЛНИК 4 НИВА
  СУШИЛНИК 4 НИВА
  Специална цена 44,90 лв. вместо 59,90 лв.
 6. СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  СУШИЛНИК ЗА ДРЕХИ
  7,99 лв.
 7. СУШИЛНИК
  СУШИЛНИК
  23,99 лв.
 8. СУШИЛНИК 20М
  СУШИЛНИК 20М
  44,90 лв.
 9. СУШИЛНИК 14М
  СУШИЛНИК 14М
  26,99 лв.
Филтри

16 Артикули

Едни от най-важните аксесоари, които използвате в ежедневието, са свързани с прането на дрехи. Да откриете подходящ препарат и омекотител, да притежавате модерна и качествена пералня и най-вече да потърсите правилната сушилка. Сигурно сте получавали различни препоръки и сте гледали множество реклами за подобни артикули, но днес в нашия каталог ви очакват едни от най-добрите сушилки за дрехи. Моделите са евтини и без притеснение може да поръчате два различни варианта, ако често перете и се стремите към удобство.

Какви модели ще намерите в Mömax?

Преди време тези артикули бяха с еднотипен дизайн и хората не разполагаха с толкова голям избор. Съвременните сушилки за дрехи са конструирани, за да създадат на домакинята повече удобство и да спомогна за по-бързото изсушаване на прането. В нашия сайт може да разгледате:

 • вертикални с четири нива – удобни са, тъй като не заемат много място, а в същото време позволяват простирането на повече дрехи;
 • сушилник за стена – практичен модел, който може да монтирате на терасата. Той ще издържи по-голяма тежест, за това е и един от най-предпочитаните. Удобството е свързано с лесното разтягане и прибиране;
 • хоризонтален – при него може да разтворите допълнителните поставки настрани. Това е полезно, ако в определен момент трябва да прострете повече неща;
 • изработени от метал – качествени и издръжливи сушилки, които могат да се използват на закрито и на открито;
 • от пластмаса – артикули са със съвременен дизайн и защитно покритие, което ги прави устойчиви и надеждни;
 • малки модели – по компактни варианти, подходящи за баня. Много хора имат отопление в банята и там предпочитат да изсушават бельото си.

В онлайн магазина може да разгледате подробно различните варианти и да се запознаете с техните характеристики. Подобна покупка е важна за всяко семейство, затова трябва да се избере най-практичният вариант, без да се прибързва.

Вертикална или хоризонтална сушилка да предпочетете?

Добре е да притежавате от високите и големи модели, защото на тях лесно ще простирате спално бельо и обемни дрехи. Те могат да се използват в закрито помещение, да се изнесат на терасата или на двора, ако имате такъв. Вертикалните модели не заемат много място, защото то е оползотворено на височина. 

Хоризонталните също имат своите предимства особено за хора, които най-често използват терасата. Тук дрехите се разполагат на ширина и затова сушилката е подходяща за тесни пространства. Лесно ще я инсталирате в стаята или коридор. Нашите модели са на добри цени и най-вече здрави и качествени.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik