Комплекти за баня

Комплекти за баня ( 17 продукта )

Филтри

17 Артикули

 1. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЧАМП
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЧАМП

  От 119,00 лв.

  До 925,00 лв.

 2. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ 2
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ 2

  От 209,00 лв. вместо 279,00 лв.

  До 1745,00 лв. вместо 2325,00 лв.

 3. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ФРЕШ

  От 149,00 лв. вместо 199,00 лв.

  До 1924,00 лв. вместо 2574,00 лв.

 4. КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ АВАНТИ
  КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ АВАНТИ

  От 109,00 лв. вместо 149,00 лв.

  До 936,00 лв. вместо 1276,00 лв.

Филтри

17 Артикули

Създаването на атрактивен жилищен интериор изисква време, търпение и средства, които да бъдат инвестирани в покупката на качествени мебели, домашен текстил и декорация. Модата е също сред нещата, с които би следвало да се съобразим, ако мечтаем да бъдем заобиколени от уютна и красива обстановка, която да ни предразполага към пълноценна почивка. А когато стане дума за релаксация, няма как да не споменем и обособяването на банята като една от най-важните задачи за изпълнение.

Защо да изберете готови комплекти за баня

Готовите интериорни решения имат множество предимства. Най-голямото от тях е, че дизайнът на всеки отделен елемент е съобразен с този на останалите, което води до безупречна визия в цветово и стилово отношение. На потребителите не им се налага да обмислят и премислят по десетки пъти как да комбинират закупените от тях мебели, дори и когато се касае за комплекти за баня. При нас ще ги откриете с уникална визия, с отлично качество и на конкурентни цени, които в онлайн магазин Moemax са целогодишни.

Какви видове ще намерите в магазин Moemax

Работим с водещи производители в сферата на домашното обзавеждане и се стремим да предлагаме на своите клиенти евтини, но същевременно и с хубава изработка мебели. Комплектите за баня са също част от продуктовия ни каталог, който представя следните модели:

 • класика в бяло – този вид интериорни предложения за душ зони имат непреходна популярност и скоро няма да излязат от мода. Доближават се до вкуса на всекиго и са универсално решение, на което много от клиентите ни симпатизират. В категорията ще откриете комплекти за баня в изцяло бял цвят и в комбинация със светло кафяво и в по-тъмни нюанси;
 • модели с монтаж на стената – определят се като практична опция, защото не заемат място, а пространството под мебелите остава свободно. То може да бъде използвано за подредбата на други вещи, осигурявайки бърз достъп за неговото почистване;
 • семпъл сет от две части – той включва шкаф с мивка и огледало. Подходящ е за малки душ зони, където няма много пространство и е необходимо да се заложи на комплекти с минимални размери;
 • решения с еко дизайн – цветовото им оформление е в топлата гама, а видът на повърхностите имитира дърво. С такъв комплект за баня стаята ще се изпълни с уют и красота, а атмосферата ще е приютяваща и предразполагаща към релаксиращи моменти под душа.

Комплектите за баня са изработени от устойчиви и лесни за поддръжка материали като pvc, mdf, пдч и др, а някои от тях могат да бъдат закупени и на промоция.

Бърза доставка до:


София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Видин, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич и цялата страна.

© 2024 mömax Онлайн магазин от Stenik